Tutorials

Den gode invitation. Det vindende tilbud

Denne tutorial guider både kunde- og leverandørsiden gennem grundtrinene i arbejdet med at udarbejde den gode leverandørinvitation og det gode tilbud.

QA Indsigt: Servicedesk

Vi gennemgår i denne værktøjsartikel de vigtigste komponenter, der bør indgå i rammen for styring og drift af en servicedesk.

Hent tilskud til dit næste it-investeringsprojekt

 I denne quick guide gennemgår vi, hvordan du kan hente tilskud til dit næste it-investeringsprojekt.

Sæt tempo på udbuddet

Denne tutorial er din guide til at gennemføre udbud på den hurtige måde – fra strategi til leverandørvalg – på seks til otte Uger.

Introduktion til prisregulering i driftsaftaler

Brug denne detaljerede vejledning til at se på mulighederne for at indføre, ændre eller forbedre prisreguleringsmekanismer i dine driftsaftaler.

Derfor skal du fokusere på applikationsvedligehold

Vi gennemgår i denne tutorial, hvordan du kan kortlægge applikationsvedligeholds-komponenten i dine aftaler og præsenterer to cases, der illustrerer fordelene ved fokus på applikationsvedligehold.

Insourcing: Tre spørgsmål du skal stille

Denne tutorial guider dig igennem tre nøglespørgsmål, der skal stilles, når valget står mellem insourcing eller outsourcing.

Fire typer benchmarkklausuler, du skal kende

Et effektivt redskab til at opnå markedspriser i en outsourcingkontrakt er at indarbejde benchmarkklausuler som et standardelement. Vi gennemgår her fire typer af benchmarkklausuler, du skal kende.

Syv tegn på at du betaler for meget

Denne lyn-tutorial hjælper dig med at spotte de syv tegn på, at din aftale koster mere, end den bør.

Outsourcingdokumentation: Få styr på dit setup og spar penge

Vi gennemgår i denne tutorial de vigtigste metrikker, fra de tekniske til de økonomiske, du skal have fod på i dit applikationslandskab og infrastruktur-setup, når du har outsourcet.