QA-Arrangementer

Kaffe & Tal – Gentænkning af SKAT og andre giganter

18. april 2018 kl. 8.30 – 11.30

Vi inviterer hermed til årets første Kaffe & Tal-netværksmøde, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere en af de mest interessante it-sourcingstrategiske cases i det danske marked lige nu: Det danske skattevæsen. Casen præsenteres af nyudnævnt direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Andreas Berggren. Som altid er Kaffe & Tal-netværksmødet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter.

Dagens program

8.30 – 9.00
Morgenmad

9.00 – 10.00
It og sourcing i det nye skattevæsen

Den 1. juli 2018 overgår Skatteministeriet til en ny struktur. I den kommer Andreas Berggren, der er nyudnævnt direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, til at stå i spidsen for den største it-omlægning nogensinde i den danske offentlige sektor. Kom og hør om overvejelserne bag den nye styrelse herunder:

 • Hvordan tilgår man modernisering af et systemkompleks fra 1972?
 • Sourcing og brug af markedets aktører
 • Insourcing – hvor er der behov for kontrol?
 • Bimodal tilgang – agil udvikling og kravene til stabilitet

v. Andreas Berggren, direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

10.00 – 11.00
Tektoniske skift i store organisationers sourcing

Henrik Zangenberg, stifter af Zangenberg Group, gennemgår nogle af de større skift, vi ser i større organisationers sourcingstrategi og i deres brug af markedet.

 • Vejen fra single- til multisourcing
 • Strategisk vs. taktisk sourcing
 • Outsourcing vs. staff augmentation
 • Hvilke nye og gamle krav stiller virksomheder til deres sourcingpartnere?
 • Brugen af store og små leverandører
 • Betydningen af public cloud for det samlede sourcinglandskab
 • Insourcing – hvem, hvor og hvornår?

v. Henrik Zangenberg, Zangenberg Group 

11.00 – 11.30
Kvartalets tal

Kasper Poulsen giver en introduktion til markedspriser og ser som vanligt på kvartalets prisudvikling.

v. Kasper Poulsen, Zangenberg & Company

Det praktiske

Adresse:
Pilestræde 52A, 4. sal. 1112 København K

Dato:
 18. april 2018. Tid: 8.30 – 11.30

Tilmelding:  
qa@zangenberg.biz
Pladserne fordeles efter “først til mølle” + antal seats/brugerlicenser
Bliver du forhindret, så husk at melde fra i god tid, så andre i netværket kan få glæde af pladsen.

Forplejning: 
Vi serverer morgenmad fra 8.30. Husk at skrive, om du bliver og spiser med.

Andre arrangementer

23. maj 2018

Mainframe-økonomi

Gratis Zangenberg seminar.

16. maj 2018

Optimering af aftaler og infrastruktur for outsourcet serverdrift

Gratis Zangenberg seminar for kundeside.

Andre arrangementer

24. april 2018

Cloud – praktiske erfaringer med styring og økonomi

Open session om Cloud Computing rettet mod organisationer, der overvejer at flytte systemer i skyen.

6. marts 2018

Sikkerhed når du outsourcer eller går i skyen

Gratis Zangenberg Seminar den 6. marts 2018.

31. oktober 2017

Softwarelicenser – SAP, Microsoft, Oracle og IBM

Gratis Zangenberg Seminar igen den 31. oktober 2017.

Kaffe & Tal – Sourcingstrategi i dataeksplosionens tidsalder

12 december 2017

Det er blevet tid til årets fjerde og sidste Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. På mødet sætter vi fokus på, hvad den hastigt voksende mængde data, de fleste organisationer oplever, betyder for det sourcingstrategiske arbejde. Vi runder netværksarrangementet af med gløgg og julegodt.

Kaffe & Tal – It-leverandørstyring og -relationer

d. 21. september 2017

Vi inviterer til årets tredje Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter. I en tid, hvor multi-sourcing setup er blevet normen og forretningen i stigende grad har indflydelse på it-indkøb, er leverandørstyring blevet en central disciplin i de danske virksomheder. Netværksarrangementet fokuserer på pragmatisk tilgang til implementering af leverandørstyring og ser samtidig på de områder, leverandørerne skal være opmærksomme på i grænsefladen mod kundernes leverandørstyringsprocesser.

Kaffe & Tal – It-økonomi og -strategi

d. 8. juni 2017

Vi inviterer til årets andet Kaffe & Tal-netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Dagen handler om samspillet mellem it-økonomi og -strategi og, hvordan forståelse af it-økonomi influerer de it-strategiske beslutninger, der træffes i de danske virksomheder.

Kaffe & Tal – Servicedesk

28 februar 2017

Det er blevet tid til årets tredje netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Temaet denne gang er servicedesk. Som en konsekvens af at flere og flere forretingsprocesser bliver digitaliseret er kravene til servicedesken steget støt gennem en årrække. På dette netværksmøde ser vi på,  hvordan man driver en økonomisk effektiv, veldokumenteret og transparent servicedesk i en tid, hvor et stadig stigende antal opgaver og brugerprofiler skal supporteres.

Kaffe & Tal – It-aftale porteføljeanalyse

15.december 2016

Det er blevet tid til endnu et Kaffe og Tal netværksmøde for QA- abonnenter. Temaet er denne gang porteføljeanalyse. Vi ser på arbejdet med systematisk gennemgang af it-aftaler med henblik på at optimere it-økonomien – på de fordele der kan hentes, og de udfordringer der er i processen. Da dette er årets sidste netværksmøde,  siger vi pænt farvel til året ved også et se mod trends og tendenser for 2017.

Specialarrangement på Asiatisk Plads: Mød de nye indiske sourcingvirksomheder

5.december 2016

Quarterly Analytics arrangerer sammen med Udenrigsministeriet, Invest in Danmark og NASSCOM (foreningen af indiske teknologi-virksomheder) en dag, hvor vores abonnenter og andre kontakter kan høre mere om, hvad den næste bølge af indiske outsourcingvirksomheder vil tilbyde danske kunder og samarbejdspartnere, og hvor I kan møde nogle af dem, der er på besøg i Danmark.

Kaffe & Tal – Shared services centre og chargeback

26.august 2016

Det er blevet tid til årets andet Kaffe og Tal – netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Temaet denne gang er shared services centre og chargeback modeller. At vælge den rigtige shared services- og ikke mindst chargeback-model er for mange it-organisationer en udfordring. Det er absolut ikke en ”one size fits all” øvelse og et forkert valg, kan medføre intern utilfredshed og svækkelse af it-organisationens position. Netværksmødet byder på to spændende cases fra organisationer, der har valgt vidt forskellige modeller og som altid perspektiveres det med et indlæg fra Zangenberg & Company.

Kaffe, tal og indeksregulering

31.marts 2016

Så er det blevet tid til at sætte kryds i kalenderen til det næste QA-netværksmøde. Denne gang er temaet indeksregulering. Indeksregulering med brug af markedspriskonforme indeks er en de nyere former for pris reguleringsmekanismer på markedet. Hvert kvartal udgiver Quarterly Analytics en række indeks, der er til rådighed for alle jer – vores abonnenter, og vi ser i stigende grad interesse for at bruge disse indeks til prisregulering af driftskontrakterne. Dette QA-netværksarrangement giver en introduktion til indeksregulering, og hvordan det kan indarbejdes i en kontrakt. Og, som altid starter vi selvfølgelig dagen rundt om bordet med en god gang morgenmad.

Kaffe, tal, sikkerhed og software i outsourcing

10.december 2015

Kom med  til december QA- netværksmøde for vores abonnenter, hvor vi åbner op for en pakke med hele to spændende emner. Denne gang giver vi vores indsigt i, hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til sikkerhedsydelser i outsourcing forhold og emne nummer to handler om, hvordan man skaber overblik over softwareindkøb, når man har outsourcet.

Kaffe, tal og it-governance

29.september 2015

Quarterly Analytics er klar igen efter sommerferien, og vi starter ud med en invitation til vores næste netværksarrangement for alle Quarterly Analytics abonnenter. Denne gang kan du hente inspiration om governance i it-afdelingen. Både i forhold til it-goveranance generelt og i sammenhæng med it-sourcingstrategien.

Kaffe, tal og it-økonomi

23.april 2015

Gennemsigtighed i og overblik over organisationens it-økonomi er en central komponent i arbejdet med organisationens samlede it-strategi og omkostningsstyring. At opnå det er imidlertid også en udfordring, mange organisationer kæmper med. På dette QA-netværksmøde ser vi på it-økonomi, budgetter, omkostningsmodeller og erfaringer med at styre et af de mest komplekse områder i organisationens samlede økonomi.

Intelligent it-indkøb

2.oktober 2014

Hvad er de centrale parametre, du kan skrue på, for at opnå stringens i styringen af dine it-køb? Hvilke særlige krav stiller outsourcingaftalerne? Vi er klar med det endelige program for vores næste netværksmøde i QA-netværket.
Vi har programstart klokken 9, men som vi plejer, er der selvfølgelig morgenmad om slagbordet fra klokken 8.30.

Udbud med fart på

11.juni 2014

Hvordan skærer man ned på den ofte dyrbare tid, der bruges i outsourcingudbud? Det søger vi svaret på i dette Quarterly Analytics netværksarrangement.