QA-Arrangementer

Kaffe & Tal – It-leverandørstyring og -relationer

21.september 2017

Vi inviterer til årets tredje Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter. I en tid, hvor multi-sourcing setup er blevet normen og forretningen i stigende grad har indflydelse på it-indkøb, er leverandørstyring blevet en central disciplin i de danske virksomheder. Netværksarrangementet fokuserer på pragmatisk tilgang til implementering af leverandørstyring og ser samtidig på de områder, leverandørerne skal være opmærksomme på i grænsefladen mod kundernes leverandørstyringsprocesser.

Dagens program

8.30 – 9.00
Fælles morgenmad

9.00 – 10.00
Vendor og Sourcing Management i Novo Nordisk

Jeppe Gaarde Andersen er Director for Sourcing Management i Novo Nordisk. I dagens første indlæg fortæller han om erfaringerne med leverandørstyring i en af landet største koncerner, herunder om:

–          Organisering af leverandørstyring – hvad er centraliseret, hvad håndteres lokalt – og hvorfor?

–          Hvilke leverandørstyringsprocesser har Novo Nordisk implementeret?

–          Forhandling og håndtering af leverandørrelationer

–         Hvad har virket, og hvad har givet udfordringer i arbejdet med leverandørstyring?

Jeppe Gaarde Andersen, director, Sourcing Management, IT Shared Services, Novo Nordisk A/S

10.15 – 11.00

Pragmatisk implementering af it-leverandørstyring

Implementering af leverandørstyring kræver personaleressourcer, kompetencer, processer og værktøjer. Dette indlæg ser på den praktiske implementering med et pragmatisk fokus på de vigtigste processer, man bør/skal? få på plads ved it-leverandørstyring. For leverandørerne ser vi samtidig på, hvilke processer, de kan forvente modne kunder har implementeret, og hvordan man bør tilpasse egne grænseflader til disse.

Henrik Zangenberg og Flemming Arnø, Zangenberg & Company

11.10 – 11.30

Kvartalets prisudvikling

v. Kasper Poulsen, Zangenberg & Company

Sted og tid:                                             
Pilestræde 52A, 4. sal, 1112 København K
21. september 2017, 8.30-11.30

Tilmelding:
QA@Zangenberg.biz. Hvis du bliver forhindret så meld fra i så god tid som muligt, så andre i netværket kan få glæde af din plads

Vi giver morgenmaden fra klokken 8.30. Husk at skrive, om du kommer og spiser med.

Andre arrangementer

22. august 2017

Hvad koster cloud i virkeligheden? 

Gratis Zangenberg Seminar den 22. august 2017.

5.september 2017

Betaler du for meget for SAP? 

Gratis Zangenberg Seminar den 5. september 2017

Kaffe & Tal – It-økonomi og -strategi

d. 8. juni 2017

Vi inviterer til årets andet Kaffe & Tal-netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Dagen handler om samspillet mellem it-økonomi og -strategi og, hvordan forståelse af it-økonomi influerer de it-strategiske beslutninger, der træffes i de danske virksomheder.

Kaffe & Tal – Servicedesk

28 februar 2017

Det er blevet tid til årets tredje netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Temaet denne gang er servicedesk. Som en konsekvens af at flere og flere forretingsprocesser bliver digitaliseret er kravene til servicedesken steget støt gennem en årrække. På dette netværksmøde ser vi på,  hvordan man driver en økonomisk effektiv, veldokumenteret og transparent servicedesk i en tid, hvor et stadig stigende antal opgaver og brugerprofiler skal supporteres.

Kaffe & Tal – It-aftale porteføljeanalyse

15.december 2016

Det er blevet tid til endnu et Kaffe og Tal netværksmøde for QA- abonnenter. Temaet er denne gang porteføljeanalyse. Vi ser på arbejdet med systematisk gennemgang af it-aftaler med henblik på at optimere it-økonomien – på de fordele der kan hentes, og de udfordringer der er i processen. Da dette er årets sidste netværksmøde,  siger vi pænt farvel til året ved også et se mod trends og tendenser for 2017.

Mød de nye indiske sourcingvirksomheder

Specialarrangement på Asiatisk Plads
5.december 2016

Quarterly Analytics arrangerer sammen med Udenrigsministeriet, Invest in Danmark og NASSCOM (foreningen af indiske teknologi-virksomheder) en dag, hvor vores abonnenter og andre kontakter kan høre mere om, hvad den næste bølge af indiske outsourcingvirksomheder vil tilbyde danske kunder og samarbejdspartnere, og hvor I kan møde nogle af dem, der er på besøg i Danmark.

Kaffe & Tal – Shared services centre og chargeback

26.august 2016

Det er blevet tid til årets andet Kaffe og Tal – netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Temaet denne gang er shared services centre og chargeback modeller. At vælge den rigtige shared services- og ikke mindst chargeback-model er for mange it-organisationer en udfordring. Det er absolut ikke en ”one size fits all” øvelse og et forkert valg, kan medføre intern utilfredshed og svækkelse af it-organisationens position. Netværksmødet byder på to spændende cases fra organisationer, der har valgt vidt forskellige modeller og som altid perspektiveres det med et indlæg fra Zangenberg & Company.

Kaffe, tal og indeksregulering

31.marts 2016

Så er det blevet tid til at sætte kryds i kalenderen til det næste QA-netværksmøde. Denne gang er temaet indeksregulering. Indeksregulering med brug af markedspriskonforme indeks er en de nyere former for pris reguleringsmekanismer på markedet. Hvert kvartal udgiver Quarterly Analytics en række indeks, der er til rådighed for alle jer – vores abonnenter, og vi ser i stigende grad interesse for at bruge disse indeks til prisregulering af driftskontrakterne. Dette QA-netværksarrangement giver en introduktion til indeksregulering, og hvordan det kan indarbejdes i en kontrakt. Og, som altid starter vi selvfølgelig dagen rundt om bordet med en god gang morgenmad.

Kaffe, tal, sikkerhed og software i outsourcing

10.december 2015

Kom med  til december QA- netværksmøde for vores abonnenter, hvor vi åbner op for en pakke med hele to spændende emner. Denne gang giver vi vores indsigt i, hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til sikkerhedsydelser i outsourcing forhold og emne nummer to handler om, hvordan man skaber overblik over softwareindkøb, når man har outsourcet.

Kaffe, tal og it-governance

29.september 2015

Quarterly Analytics er klar igen efter sommerferien, og vi starter ud med en invitation til vores næste netværksarrangement for alle Quarterly Analytics abonnenter. Denne gang kan du hente inspiration om governance i it-afdelingen. Både i forhold til it-goveranance generelt og i sammenhæng med it-sourcingstrategien.

Kaffe, tal og it-økonomi

23.april 2015

Gennemsigtighed i og overblik over organisationens it-økonomi er en central komponent i arbejdet med organisationens samlede it-strategi og omkostningsstyring. At opnå det er imidlertid også en udfordring, mange organisationer kæmper med. På dette QA-netværksmøde ser vi på it-økonomi, budgetter, omkostningsmodeller og erfaringer med at styre et af de mest komplekse områder i organisationens samlede økonomi.

Intelligent it-indkøb

2.oktober 2014

Hvad er de centrale parametre, du kan skrue på, for at opnå stringens i styringen af dine it-køb? Hvilke særlige krav stiller outsourcingaftalerne? Vi er klar med det endelige program for vores næste netværksmøde i QA-netværket.
Vi har programstart klokken 9, men som vi plejer, er der selvfølgelig morgenmad om slagbordet fra klokken 8.30.

Udbud med fart på

11.juni 2014

Hvordan skærer man ned på den ofte dyrbare tid, der bruges i outsourcingudbud? Det søger vi svaret på i dette Quarterly Analytics netværksarrangement.