QA-Arrangementer

Kaffe & Tal – Driftsaftaler – nye standardparadigmer

10. december, 8.30-11.30

D17, K04, SKI 02.22. Der er flere nye kontraktparadigmer at forholde sig til, når der skal vælges kontraktgrundlag for it-driftsaftaler. De er sammen med leverandør- og advokat-paradigmer i fokus for årets fjerde og sidste netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics-abonnenter. På dette arrangement stiller vi skarpt på de nye kontraktparadigmer og beskriver, hvad de kan, og lige så vigtigt hvad de ikke kan.  Dagens eksterne taler er Henrik Udsen, professor, dr.jur. Centerleder på Center for Informations og Innovationsret for Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet og formand for arbejdsgruppen bag D17.

Dagens program

8.30 – 9.00

Morgenmad

9.00 – 9.30

Det hurtige overblik
Henrik Zangenberg introducerer de forskellige aftaleparadigmer

 • Lidt historie – hvor kommer vi fra?
 • Det absolut nødvendige – hvad du skal vide om de forskellige aftaletyperv. Henrik Zangenberg, stifter, Zangenberg Group

 

09.30 – 10.30

Leverandørernes og kundernes perspektiver på driftsaftaler

Henrik Udsen er landets førende juridiske kapacitet, når det gælder it-ret, og han har været dybt involveret i udarbejdelsen af D17, der er en standard-driftsaftale udarbejdet i samarbejde mellem Dansk IT og IT-Brancheforeningen. Henrik vil fortælle om:

 • Hvad er særlig vigtigt at regulere i en driftsaftale set fra juristens stol?
 • Hvilke vilkår er kunderne særligt optaget af?
 • Hvilke vilkår er leverandørerne særligt optaget af?
 • Hvad kommer der til at ske med D17 i fremtiden?v. Henrik Udsen, professor, dr.jur. Centerleder på Center for Informations og Innovationsret for Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet

10.30 – 11.30

Driftsaftaler – Pas på pengene!

Henrik Zangenberg gennemgår de økonomiske aspekter af de forskellige aftaleparadigmer, og hvordan du sikrer, at du har styr på økonomien både som kunde og som leverandør.

 • Prisregulering og benchmarking i de enkelte aftaleparadigmer
 • Prisbilaget – opmærksomhedspunkter
 • Vilkår, der koster penge, og hvordan du driver omkostningerne ned
 • Ydelsesbeskrivelserne – og hvordan du kan bruge dine Quarterly Analytics-ressourcer
 • Særlige forhold i de enkelte paradigmerv. Henrik Zangenberg, stifter, Zangenberg Group

11.30 Tak for i dag 

Det praktiske

Adresse:
Pilestræde 52A, 4. sal. 1112 København K

Dato:
10. december 2018. Tid: 8.30 – 11.30

Tilmelding:  
qa@zangenberg.biz
Pladserne fordeles efter “først til mølle” + antal seats/brugerlicenser
Bliver du forhindret, så husk at melde fra i god tid, så andre i netværket kan få glæde af pladsen.

Forplejning: 
Vi serverer morgenmad fra 8.30. Husk at skrive, om du bliver og spiser med.

Andre arrangementer

26. februar 2019

Rammeaftaler – Kontraktkomplekser for IT-drift

Gratis Zangenberg Seminar, forbeholdt kundeside

22. januar 2019

Lynkursus i forhandling af it-aftaler

Gratis Zangenberg seminar

14. november 2018

Digitalisering af den offentlige sektor

Gratis Zangenberg seminar

12. oktober 2018, Stockholm

Sådan forhandler du outsourcingaftaler

Gratis Zangenberg seminar i Stockholm

10. oktober 2018, Oslo

Benchmarking af IT-omkostninger

Gratis Zangenberg Seminar den 10. oktober 2018.

Kaffe & Tal – Når sourcingstrategien må ændres

30. oktober 2018

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets tredje Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Dette netværksmøde har blikket skarpt rettet mod forandringer. Vel at mærke de forandringer i omverden, i virksomhedens økonomi og strategiske fokus, i teknologiske muligheder, der betyder at sourcingstrategier, der før har virket, ikke længere er holdbare. Som dagens case har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Pandora, hvor CIO Peter Cabello Holmberg fortæller om deres sourcingstrategiske rejse.

Kaffe & Tal – Fremtidens infrastrukturstrategi

19. Juni 2018

Med fremvæksten af cloud-tjenester, står virksomheder med egen drift og datacenter i disse år overfor en række strategiske valg, om hvordan fremtidens infrastruktur-setup skal se ud. Det er disse valg, der er i fokus for årets andet Quarterly Analytics Kaffe & Tal-netværksarrangement, hvor Ørsted, tidligere Dong Energy, er dagens hovedcase.

Kaffe & Tal – Gentænkning af SKAT og andre giganter

18. april 2018

Vi inviterer hermed til årets første Kaffe & Tal-netværksmøde, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere en af de mest interessante it-sourcingstrategiske cases i det danske marked lige nu: Det danske skattevæsen. Casen præsenteres af nyudnævnt direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Andreas Berggren. Som altid er Kaffe & Tal-netværksmødet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter.

Kaffe & Tal – Sourcingstrategi i dataeksplosionens tidsalder

12 december 2017

Det er blevet tid til årets fjerde og sidste Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. På mødet sætter vi fokus på, hvad den hastigt voksende mængde data, de fleste organisationer oplever, betyder for det sourcingstrategiske arbejde. Vi runder netværksarrangementet af med gløgg og julegodt.

Kaffe & Tal – It-leverandørstyring og -relationer

d. 21. september 2017

Vi inviterer til årets tredje Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter. I en tid, hvor multi-sourcing setup er blevet normen og forretningen i stigende grad har indflydelse på it-indkøb, er leverandørstyring blevet en central disciplin i de danske virksomheder. Netværksarrangementet fokuserer på pragmatisk tilgang til implementering af leverandørstyring og ser samtidig på de områder, leverandørerne skal være opmærksomme på i grænsefladen mod kundernes leverandørstyringsprocesser.

Kaffe & Tal – It-økonomi og -strategi

d. 8. juni 2017

Vi inviterer til årets andet Kaffe & Tal-netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Dagen handler om samspillet mellem it-økonomi og -strategi og, hvordan forståelse af it-økonomi influerer de it-strategiske beslutninger, der træffes i de danske virksomheder.

Kaffe & Tal – Servicedesk

28 februar 2017

Det er blevet tid til årets tredje netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Temaet denne gang er servicedesk. Som en konsekvens af at flere og flere forretingsprocesser bliver digitaliseret er kravene til servicedesken steget støt gennem en årrække. På dette netværksmøde ser vi på,  hvordan man driver en økonomisk effektiv, veldokumenteret og transparent servicedesk i en tid, hvor et stadig stigende antal opgaver og brugerprofiler skal supporteres.

Kaffe & Tal – It-aftale porteføljeanalyse

15.december 2016

Det er blevet tid til endnu et Kaffe og Tal netværksmøde for QA- abonnenter. Temaet er denne gang porteføljeanalyse. Vi ser på arbejdet med systematisk gennemgang af it-aftaler med henblik på at optimere it-økonomien – på de fordele der kan hentes, og de udfordringer der er i processen. Da dette er årets sidste netværksmøde,  siger vi pænt farvel til året ved også et se mod trends og tendenser for 2017.

Specialarrangement på Asiatisk Plads: Mød de nye indiske sourcingvirksomheder

5.december 2016

Quarterly Analytics arrangerer sammen med Udenrigsministeriet, Invest in Danmark og NASSCOM (foreningen af indiske teknologi-virksomheder) en dag, hvor vores abonnenter og andre kontakter kan høre mere om, hvad den næste bølge af indiske outsourcingvirksomheder vil tilbyde danske kunder og samarbejdspartnere, og hvor I kan møde nogle af dem, der er på besøg i Danmark.

Kaffe & Tal – Shared services centre og chargeback

26.august 2016

Det er blevet tid til årets andet Kaffe og Tal – netværksmøde for Quarterly Analytics abonnenter. Temaet denne gang er shared services centre og chargeback modeller. At vælge den rigtige shared services- og ikke mindst chargeback-model er for mange it-organisationer en udfordring. Det er absolut ikke en ”one size fits all” øvelse og et forkert valg, kan medføre intern utilfredshed og svækkelse af it-organisationens position. Netværksmødet byder på to spændende cases fra organisationer, der har valgt vidt forskellige modeller og som altid perspektiveres det med et indlæg fra Zangenberg & Company.

Kaffe, tal og indeksregulering

31.marts 2016

Så er det blevet tid til at sætte kryds i kalenderen til det næste QA-netværksmøde. Denne gang er temaet indeksregulering. Indeksregulering med brug af markedspriskonforme indeks er en de nyere former for pris reguleringsmekanismer på markedet. Hvert kvartal udgiver Quarterly Analytics en række indeks, der er til rådighed for alle jer – vores abonnenter, og vi ser i stigende grad interesse for at bruge disse indeks til prisregulering af driftskontrakterne. Dette QA-netværksarrangement giver en introduktion til indeksregulering, og hvordan det kan indarbejdes i en kontrakt. Og, som altid starter vi selvfølgelig dagen rundt om bordet med en god gang morgenmad.

Kaffe, tal, sikkerhed og software i outsourcing

10.december 2015

Kom med  til december QA- netværksmøde for vores abonnenter, hvor vi åbner op for en pakke med hele to spændende emner. Denne gang giver vi vores indsigt i, hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til sikkerhedsydelser i outsourcing forhold og emne nummer to handler om, hvordan man skaber overblik over softwareindkøb, når man har outsourcet.

Kaffe, tal og it-governance

29.september 2015

Quarterly Analytics er klar igen efter sommerferien, og vi starter ud med en invitation til vores næste netværksarrangement for alle Quarterly Analytics abonnenter. Denne gang kan du hente inspiration om governance i it-afdelingen. Både i forhold til it-goveranance generelt og i sammenhæng med it-sourcingstrategien.

Kaffe, tal og it-økonomi

23.april 2015

Gennemsigtighed i og overblik over organisationens it-økonomi er en central komponent i arbejdet med organisationens samlede it-strategi og omkostningsstyring. At opnå det er imidlertid også en udfordring, mange organisationer kæmper med. På dette QA-netværksmøde ser vi på it-økonomi, budgetter, omkostningsmodeller og erfaringer med at styre et af de mest komplekse områder i organisationens samlede økonomi.

Intelligent it-indkøb

2.oktober 2014

Hvad er de centrale parametre, du kan skrue på, for at opnå stringens i styringen af dine it-køb? Hvilke særlige krav stiller outsourcingaftalerne? Vi er klar med det endelige program for vores næste netværksmøde i QA-netværket.
Vi har programstart klokken 9, men som vi plejer, er der selvfølgelig morgenmad om slagbordet fra klokken 8.30.

Udbud med fart på

11.juni 2014

Hvordan skærer man ned på den ofte dyrbare tid, der bruges i outsourcingudbud? Det søger vi svaret på i dette Quarterly Analytics netværksarrangement.