Abonnér

Quarterly Analytics researchtjeneste er markedspriser, research og netværk til alle, der arbejder professionelt med it-outsourcing, -drift og -økonomi. Alt er samlet i et abonnement, der hjælper vores kunder med at forhandle aftaler, strømline, styrke og styre organisationens it-økonomi, forstå markedsdynamikkerne og ikke mindst mødes en gang i kvartalet og dele viden på tværs af roller.

Quarterly Analytics abonnenter tæller, de der har outsourcet, de der har insourcet og de, der altid har drevet it internt. De der leverer, de der rådgiver, og de der har brug for at overvåge markedet. De store og de mindre, de offentlige og de private. Kontakt os for at høre, hvordan du også kan blive abonnent eller udfyld skemaet herunder.

Hvis du vil tegne et abonnement så udfyld nedenstående:

Priser 2018

Kundesideabonnement

15.000 DKK/år

Leverandør/rådgiver-abonnement op til  5 seats

45.000 DKK/år

Det får du i et abonnement på Quarterly Analytics: Prisdata

En gang i kvartalet udgiver Quarterly Analytics markedspriser, prisindeks og public cloud priser fra det danske it-outsourcingmarked. Du har adgang til alt prismateriale på vores hjemmeside.

Markedspiser: Serverdrift

Markedspiser: Drift af Storage, Workstation og Netværk

Prisindeks for driftsydelser:

Public cloud prisdata:

Det får du i et abonnement på Quarterly Analytics: Research

En gang i kvartalet udgiver vi Quarterly Analytics med relevante artikler, analyser og tutorials, der sætter tallene i perspektiv. Du får tilsendt rapporten på tryk og har adgang til alle historiske rapporter og artikler på vores hjemmeside.

Tutorials

Optimer dit it-setup med en lang række how-to orienterede artikler om alt fra Contract Management og forhandling af komplekse it-aftaler til en end-to-end sourcing-strategi inklusiv it-økonomisk kortlægning.

Analyser

Forstå nøglekomponenterne til at holde udgifterne nede i eksempelvis applikationsvedligeholdsaftaler eller outsourcingaftaler med softwarekomponenter.

Viden om markedet

Bliv klogere på det danske marked for it-outsourcing i vores store årlige markedsoverblik. Og spar tid i dine RFI- og RFP-processer med Quarterly Analytics leverandørbriefs, der stiller skarpt på de enkelte it-leverandører, der er aktive i det danske marked.

Jura

Få det juridiske perspektiv om alt fra konfliktløsning til multisourcing kontraktvilkår i vores faste sektion “Fra Advokaten”.

Det får du i et abonnement på Quarterly Analytics: Netværk

Som abonnent er du automatisk en del af Quarterly Analytics netværk og bliver inviteret til fire årlige netværksmøder.

Her samles abonnenter fra kunde-, rådgiver- og leverandørside til givtige diskussioner om fagligt relevante emner.

Vores netværksarrangementer dækker emner som for eksempel servicedesk, shared servicecenter, chargeback, it-governance, insourcing eller sourcingstrategi i dataeksplosionens tidsalder.

Det får du i et abonnement på Quarterly Analytics: Alt det andet

Kurser

Vi specialiserer os i kurser, der kan forbedre din it-økonomi. Som abonnent får du rabat.

Contract Health Check

Få en vurdering af, om dine driftsaftaler potentielt er ude af sync med gældende markedspriser.

Benchmarkklausuler og andre værktøj

Hent fire benchmarkklausuler, der kan danne udgangspunkt for klausulen i din aftale.

Læs mere om vores brugerbetingelser her.