Vores abonnenter

Quarterly Analytics tal og research henvender sig til alle, der har brug for viden om markedet for it-infrastruktur- og outsourcingservices specifikt og it-økonomi generelt. Vi publicerer opdaterede markedspriser, prisindeks, en lang række analyser og how-to tutorials.

Vores mission er enkel. Vi vil skabe transparens. Vi tror på, at markedet er bedst tjent ved, at så mange som muligt har adgang til valide prisdata og viden om relevante bevægelser og trends.

Derfor finder du også en bred kundeskare blandt Quarterly Analytics abonnenter: De der har outsourcet, de der har insourcet og de, der altid har drevet it internt. De der leverer, de der rådgiver, og de der har brug for at overvåge markedet. De store og de mindre, de offentlige og de private.

På denne side kan du læse mere om nogle af de virksomheder og organisationer, vi er stolte af at kunne kalde vores abonnenter. Du kan læse deres egen beskrivelse af deres virke og besøge dem ved at følge linket under hver enkelt af dem.

Arriva har været en del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997. Arriva er i dag Danmarks største busoperatør og næststørste togoperatør. Arriva driver desuden havnebusserne i København og lancerede i 2015 et bybilskoncept i København under navnet DriveNow – operated by Arriva.

Arriva Danmark er en del af Arriva Gruppen, der består af kollektive transportselskaber i 14 europæiske lande og beskæftiger mere 55.000 medarbejdere på verdensplan.

Atoslogo2

Atos IT Solutions & Services A/S har fokus på digital transformation for at hjælpe virksomheder med at fremtidssikre deres forretning og vi tror på, at vejen til fremskridt er at forene mennesker, forretning og teknologi. Globalt set har Atos kontorer i 72 lande og over 100.000 medarbejdere ansat.

Med målet om at være den foretrukne digitale sparringspartner i Danmark, samarbejder vi med virksomheder inden for følgende markedssektorer: Produktion, detail og -servicevirksomheder; den offentlige sektor, sundhedsplejen & transport; finansielle serviceydelser; telekommunikation, medier og energi.

Vores ambition er at gøre vejen igennem Københavns Lufthavn til den bedste del af vores passagerers rejse til deres destination.
Rejseoplevelsen er hjertet i vores forretning, og den er omdrejningspunktet for det tætte samarbejde, vi har med vores partnere.
Københavns Lufthavn er danskernes og sydsvenskernes lufthavn, og vi er i dag det foretrukne knudepunkt for rejsende fra hele Nordeuropa.

CSC i Danmark spiller en nøglerolle i det danske samfund. Vi har udviklet og driver et stort antal it-systemer, som håndterer vitale funktioner – fra borgernes indskrivning på hospitalerne til statens inddrivning af skat. En lang række offentlige institutioner og private virksomheder har betroet os at passe godt på deres it-løsninger – og udvikle og forbedre dem, så det offentlige yder borgerne den bedste service og virksomhederne står stærkest muligt på det konkurrenceprægede, globale marked. Det har vi nu gjort med succes i mere end 50 år.

Dansk Flygtningehjælp arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål, at hjælpe med at skabe varige løsninger for flygtninge og internt fordrevne.

Hver dag forsyner vi næsten 2 mio. kunder med dagligvarer og alverdens nonfoodvarer gennem kæderne føtex, Bilka, Netto og Salling og web-shoppen Bilka.dk.  Vi danner rammen for  32.000 medarbejdere her i landet og yderligere 10.500 i Netto Sverige, Tyskland, Polen og UK, der hver dag året rundt arbejder for at give kunderne den bedste indkøbsoplevelse. Købmandskab, sund fornuft og konstant fokus på kunderne er vores opskrift og har været det siden Herman Salling skabte detførste føtex varehus i 1960.

Digitaliseringsstyrelsen blev etableret i 2011. Ca. 150 medarbejdere arbejder hver dag for at digitalisere det offentlige Danmark og bidrager dermed til Finansministeriets mission om at styrke vækst og produktivitet samt sikre effektivisering af den offentlige sektor.

Egmont er Danmarks største mediekoncern med aktiviteter i 30 lande og 6.600 medarbejdere. Vi står bl.a. bag Nordisk Film, TV 2 i Norge, biografer, Lindhardt og Ringhof, undervisningsforlag, PlayStation og en række delejede filmselskaber som Zentropa. Fælles er We bring stories to life – med stærke publicistiske værdier, kvalitetsindhold og gode historier – lige fra Oscar-nomineringer til OL i Sochi. Vi udgiver over 100 magasiner og blade – bl.a. Alt for damerne, Euroman, Rum, Hjemmet og Anders And.

GlobalConnect er blandt Danmarks førende udbyder af fibernet, datacentre og it-outsourcing. Vores fibernet dækker Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et 13.000 km langt netværk af optisk fiber og vi har 13.000 m2 datacentre fordelt strategisk i Danmark. Med udgangspunkt i vores infrastruktur leverer vi i dag også specialiserede løsninger inden for it-outsourcing og -drift til et bredt udsnit af private virksomheder og offentlige myndigheder. Vi sætter kundernes it-behov i fokus, og prioriterer særligt fire fundamentale leverandøregenskaber: Agilitet, stabilitet, sikkerhed, kosteffektivitet.

GovernIT fungerer som uvildig rådgiver og sparringspartner. GovernIT arbejder professionelt og strategisk med udgangspunkt i jeres situation, forretningsprocesser og fremtidige behov. GovernIT gør dig i stand til at gennemskue om den løsning, du har i dag, er den mest optimale for din forretning, eller om der er gevinster at hente. Vi hjælper med at udarbejde udbudsmateriale, varetage dialogen med leverandører, kontrollere kvaliteten af leverancer og give sparring ved forhandlinger.

Hos Gorrissen Federspiel lever vi af at sælge kompetencer. Vi er landets førende erhvervsadvokatfirma med stærke internationale relationer. Vi sætter en ære i at levere løsninger, der også fungerer som eksempel til efterfølgelse. Vores fokus på kvalitet og uforlignelig rådgivning betyder, at vi altid tænker på vores klienter og deres behov.

Industriens Pension administrerer pensionsordninger for ca. 400.000 lønmodtagere og 8.000 virksomheder inden for industri og fødevarer i Danmark. Industriens Pension tilbyder enkle, relevante og fleksible pensionsløsninger, der dækker medlemmernes behov fra første arbejdsdag og gennem hele livet.

The ISS Group was founded in Copenhagen in 1901 and has grown to become one of the world’s leading Facility Services companies.  ISS offers a wide range of services such as: Cleaning, Catering, Security, Property and Support Services as well as Facility Management.

IT Relation A/S blev grundlagt i 2003 baseret på en idé om at skabe problemfrie og konkurrencedygtige IT-løsninger for virksomheder. Siden opstarten har drivkraften bag IT Relation været at skabe stærke kunderelationer. IT Relation har hovedsæde i Herning og er specialiseret i IT-strategi, -ledelse, -udvikling, -hosting og support med den klare målsætning, at kunderne har absolut “No Problem” med deres IT både nu og i fremtiden.

Kammeradvokaten er et af landets største og mest alsidige advokatfirmaer. Vi varetager hvervet som kammeradvokat, og staten er derfor vores hovedklient. Derudover rådgiver vi en lang række andre aktører – typisk med tilknytning til det offentlige Danmark – inden for områder, hvor der ikke er interessemodsætninger i forhold til staten.

KMD er blandt Danmarks største it services- og softwarevirksomheder med afdelinger i København, Århus, Odense og Aalborg. Vi leverer sikre løsninger til både offentlige organisationer og erhvervsvirksomheder – bl.a. outsourcing og drift af it-miljøer samt hybride cloud-løsninger. KMD har etableret et avanceret Security Analytics Centre, som overvåger og driver forsvar mod cyber-kriminalitet rettet mod KMD’s kunder og KMD’s egen infrastruktur. KMD leverer it-løsninger til bl.a. ATP, Coop, Telenor, Skat og Københavns Kommune.

Lundbeck is a global pharmaceutical company highly committed to improving the quality of life of people suffering from brain diseases. For this purpose, Lundbeck is engaged in the research, development, production, marketing and sale of pharmaceuticals across the world. The company’s products are targeted at diseases such as depression and anxiety, psychotic disorders, epilepsy and Huntington’s, Alzheimer’s and Parkinson’s diseases.

PANDORA designer, fremstiller og markedsfører håndforarbejdede og moderne smykker af høj kvalitet til tilgængelige priser. PANDORAs smykker sælges i mere end 100 lande fordelt på seks kontinenter via ca. 9.000 forhandlere, herunder mere end 2.000 konceptbutikker.

Statens It blev etableret som en styrelse i Finansministeriets koncern i 2009. Statens It skal skabe fundamentet for den videre digitalisering af staten, tiltrække og fastholde it-medarbejdere ved at danne en attraktiv it-arbejdsplads med gode muligheder for faglig udvikling og specialisering. Statens It skal samtidig drive it-omkostningerne ned ved at samle driften af mange ministeriers it og høste stordriftsfordelene ved at sammenlægge og standardisere systemer. Styrelsen har således ansvaret for at drive en effektiv it-understøttelse og sikre en høj og ensartet it-service på tværs af staten. Hovedopgaverne omfatter drift, support, udvikling og harmonisering af it i staten.