Om os

Quarterly Analytics er en researchvirksomhed, der fokuser på it-outsourcing, -drift og it-økonomi på det danske marked. Vi henvender os til alle, der arbejder professionelt med de tre emner; det vil sige ansatte i it-afdelinger, kontrakt- eller økonomifunktioner, og til de der arbejder for rådgivere, jurister eller leverandører. Quarterly Analytics researchabonnement indeholder  kvartalsopdaterede markedspriser, prisindeks og researchartikler til vores kunder, der samtidig mødes til vores fire årlige netværksmøder.

Quarterly Analytics er researcharmen af Zangenberg Group, der også tæller benchmarkvirksomheden Zangenberg Analytics og it-strategihuset Zangenberg & Company. Quarterly Analytics blev stiftet i 2013 med en målsætning om at skabe transparens i det danske marked for it-outsourcing, og understøtter i dag en bred gruppe af organisationer fra  både kunde- og leverandørsiden i dialogen om, hvad ydelser på det danske it-servicesmarkedet koster.

Mød vores abonnenter

Se nogle af de virksomheder og organisationer, vi er stolte af at kunne kalde vores abonnenter.

Hvad siger vores abonnenter?

Se hvad nogle af vores abonnenter siger om os.

Tegn et abonnement

Quarterly Analytics er prisdata, research og netværk til alle, der arbejder professionelt med it-outsourcing, -drift og -økonomi.

Quarterly Analytics ApS

Pilestræde 52 A 4.Sal

1112 København K

CVR: 35379053

QA@zangenberg.biz