Markedsoverblik

I vores markedsanalyse kortlægger vi de leverandører og bevæglerser, der er at finde på det danske it-marked. Analyserne kan bruges som et redskab i arbejdet med at forstå markedet og finde relevante leverandører. Vi hverken scorer eller giver karakter for kvalitet eller pris, men beskriver dynamikken, de centrale karakteristika og de vigtigste tendenser.

Markedsanalyserne bygger på interviews med kunder og leverandører i markedet, kombineret med Zangenberg Gruppens egne data. Centrale elementer er Zangeberg Analytics’ benchmarkingdatabase samt vores database over indgåede it-aftaler. Desuden anvender vi viden indhentet gennem en bred vigte af konsulentprojekter samt vores løbende dialog med såvel kunder som leverandører i markedet.

Det danske outsourcingmarked 2018

Det danske outsourcingmarked, som vi ser det anno 2018.

Det danske outsourcingmarked 2017

Det danske outsourcingmarked, som vi ser det anno 2017.

Det nordiske mainframe-marked 2017

Vi præsenterer her et billede af det nordiske marked for outsourcet mainframe-drift. Analysen giver indblik i markedsudviklingen og en beskrivelse af de primære aktører, og er en opdateret version af ”Det danske mainframe-marked 2016”.

Det danske outsourcingmarked 2016

Det danske outsourcingmarked, som vi så det anno 2016.

Det danske mainframe-marked 2016

Det danske marked for outsourcet mainframe-drift er under forandring. Denne analyse giver dig indblik i markedsudvikling og beskrivelse af de primære leverandører.

Outsourcet applikationsvedligehold: SAP

I denne analyse ser vi på markedet og leverandørbilledet for SAP-vedligehold, herunder de mekanismer, der sikrer sammenhæng imellem pris, kvalitet og dynamik.