Kurser

Om Quarterly Analytics' kurser

Quarterly Analytics’ kurser har fokus på det, som vi er gode til i huset – løsning af it-strategiske og -økonomiske udfordringer. Det er undervisning, der er funderet i mange års erfaring fra tilsvarende forløb i offentlige og private danske organisationer. Alle vores undervisere arbejder til dagligt med rådgivning om de emner, de underviser i – og det er din garanti for, at vores undervisning aldrig bliver en ren  ”akademisk” øvelse, men er praktisk, direkte implementerbar i dit arbejde og forankret i den virkelige verden, som den ser ud i dag.

Alle vores kurser bliver afholdt i indre København, hvor vi har egne kursuslokaler med udsigt over byens tage. Kursusdagen igennem sørger vi for lækker forplejning og garanterer, at du aldrig kommer til at mangle vand kaffe, the eller frugt.

Forhandling af komplekse it-aftaler

Der er mange penge på spil, når kunder forhandler komplekse it-aftaler, og samtidig er der stor risiko for at ende med ufordelagtige kontraktvilkår.

22.-23. maj 2019

It-sourcingstrategi

På kurset it-sourcingstrategi kommer du til at lære om de forskellige sourcing-optioner, deres samspil med andre sourcing-typer og de økonomiske konsekvenser..

Kontakt for dato 

 It-økonomi

It-økonomi henvender sig til alle, der ønsker at forstå mekanismerne og få et overblik over it-økonomi.

kontakt for dato 

SAP-licenser

2,5 times intensiv videndeling om køb og administration af SAP-licenser. Til dig der vil have input til forhandling og styring af licensporteføjlen.

kontakt for dato 

Microsoft-licenser

2,5 times intensiv videndeling om køb og administration af Microsoft-licenser. Til dig der vil have input til forhandling og styring af licensporteføjlen.

kontakt for dato