Quarterly Analytics

Premium Service:

   Configuration Pricing

Configuration Pricing

Configuration Pricing er en premium tjeneste. Den henvender sig til outsourcingleverandører og dem på kundesiden, der drifter shared services centre og ønsker at kunne dokumentere overenstemmelse med markedspris for interne kunder.

Et Configuration Pricing-abonnement giver adgang til enten 10 eller 30 benchmark-beregninger på specifikke aftale-konfigurationer. De viser, hvad den aktuelle markedspris er for en aftales konfiguration, og kan bruges til intern kontrol af tilbud, der sendes i markedet eller deles med kunden, hvad enten denne er intern eller ekstern, i et tilbud.

Sådan virker det
Brugeren af Configuration Pricing beskriver den samlede aftale med angivelse af de enkelte servicekomponenter, service-afgrænsning, SLA’er og aftalevilkår i et standardiseret dataark. Arket uploades til Quarterly Analytics, og brugeren modtager herefter en rapport med en beregning af markedspris for den pågældende aftale-konfigurationen inden for to arbejdsdage.

Vil du vide mere om Quarterly Analytics Configuration Pricing, så kontakt:

Line Ørskov
Lo@zangenberg.biz
Tlf: 27200355

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om Quarterly Analytics Configuration Pricing-abonnement, modeller og priser, så kontakt LO@zangenberg.biz for detaljer.

\

Trin 1: Træning

Et abonnement inkluderer en træningssession med en af vores datamodel-eksperter. Dit team vil blive introduceret til vores benchmarkingmodel og til, hvordan man konfigurere inputtet.

\

Trin 2: Input og upload

Download og udfyld vores standardiserede dataark, der beskriver den overordnede aftale og udspecificerer den specifikke servicesammensætning, SLA’er og kontraktens betingelser.

\

Trin 3: Udarbejdet rapport

Dataarket uploades til Quarterly Analytics, og indenfor to arbejdsdage modtager brugeren en rapport udarbejdet på baggrund af gældende markedspriser.

FAQ

Q: Hvad er Quarterly Analytics Configuration Pricing?

A: Quarterly Analytics Configuration Pricing er en selvstændig abonnementsservice målrettet leverandører og virksomheder, der driver shared-service centre. En Configuration Price giver dig den nuværende markedspris på en specifik konfiguration. Altså et svar på, hvad den skarpe markedspris på konfiguration X er i markedet lige nu.

Configuration Pricing benytter Zangenberg Analytics’ benchmarkmodel og database, der indeholder mere end 200 lokale kontrakter og har en årlig kontraktværdi på mere end 3,5 milliarder DKK.

Q: Hvordan fungerer det?

A: Configuration Pricing er en automatiseret version af target price og helt enkelt at bruge. Du udfylder og uploader det Configuration Pricing-dataark, der stilles til rådighed på sitet, med den konfiguration, du ønsker at kende markedsprisen på. Herefter genereres en rapport med markedsprisen. Er du abonnent, modtager du og dit team træning i modellen og i, hvordan dataarket skal udfyldes.

Q: Hvad kan jeg bruge Quarterly Analytics Configuration Pricing til?

A: Hvad enten du kommer fra leverandørvirksomhed eller driver et internt shared service center, har Configuration Pricing en række brugsscenarier. Du kan bruge Configuration Pricing til at tage et tjek på den gældende markedspris for lige netop det set-up inklusiv eksempelvis SLA’er og særlige vilkår, kunden (intern eller ekstern) har efterspurgt, inden du afgiver dit tilbud. Du kan bruge det som et værktøj til at vurdere dine interne produktionsomkostninger. Du kan vedhæfte den genererede rapport med det tilbud, du giver dine kunder, og meget mere.

Q: Hvorfor kan jeg  ikke logge på med mit Quarterly Analytics’ log-in?

A: Quarterly Analytics Configuration Pricing er en selvstændig tjeneste under Quarterly Analytics. Det betyder, der skal tegnes et selvstændigt abonnement på tjenesten. Med det abonnement følger en særligt CP-log-in. Abonnenter har et ubegrænset antal log-ins til rådighed.

Q: Hvordan får jeg et log-in til Quarterly Analytics Configuration Pricing?

A: Det første du skal tjekke er, at din virksomhed har tegnet et selvstændigt Quarterly Analytics Configuration Pricing-abonnement. Har I det, skal du blot skrive til lo@Zangenberg.biz. Husk at sætte den person, der har tegnet abonnementet på CC i mailen.

Spørgsmål kan rettes til:


L
ine Ørskov
Direktør, 
Quarterly Analytics
Pilestræde 52 A, 4.sal
1112 København K
Tel.: +45 27 20 03 55
Mail: Lo@zangenberg.biz

 

Tegn et abonnement