Kaffe og Tal – nu med undervisning:

IT-økonomi for kunder, leverandører og rådgivere

Den 21. december 09.00 -12.00 

Vigtigt: Dette møde er blevet rykket online

Vi har fornøjelsen af at kunne invitere til årets fjerde udgave af kaffe og tal netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter.

Det er et lidt anderledes et af slagsen, vi har lagt under juletræet i år.

Denne gang byder vi nemlig på et tre timers undervisningsforløb i et af tidens mest centrale emner at forstå for alle, der arbejder inden for it-sourcing og -strategi lige nu:
Udviklingen i organisationernes it-økonomi.

I offentlige som private organisationer efterspørger forretningerne i hidtil uset grad digital innovation og løsninger forankret i en lang række teknologiske megatrends, der har nået modningsfasen. Denne stigning i  efterspørgsel og aktivitet, skaber lige nu markante forandringer i organisationernes it-økonomi ikke mindst i forhold til den kapacitet, der skal understøtte den digitale innovation.

Dagens undervisningsforløb ser på denne udvikling og konsekvenserne for den it-økonomiske opbygning og styring, kapacitetsanalyse m.m. og vi perspektiverer dagen igennem emnet for de forskellige grupper vi er i netværket –  det vil sige, at dagen vil være relevant for dig uanset om du arbejder internt i en organisation, hos en leverandør eller i rådgivningssegmentet.

Dagens program

09.00 -10.00

Velkommen og Undervisning del 1

10.00 – 10.15
Pause og netværk

10.15 – 11.55
Undervisning del 2

11.55 – 12.00
Afrunding og god jul

  • Tilmelding til event

    Felter markeret med * skal udfyldes
  • Quarterly Analytics Kaffe & tal netværksarrangementer er eksklusivt for Quarterly Analytics researchabonnenter.
    Vær opmærksom på, at netværksarrangementerne har begrænsede antal pladser og fordeles efter "først til mølle"- princippet samt antal af brugerlicenser.
    Ikke abonnent? Læs mere om, hvordan du kan få adgang til vores markedsprisdata, researchartikler og Kaffe & tal-netværk - og tegn dit abonnement her her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Henrik Zangenberg

Stifter Zangenberg Group

Formiddagens forløb er en tilpasset version af vores heldags kursus i IT-økonomi. Dagens underviser er Henrik Zangenberg, stifter af Zangenberg Group og underviser på Quarterly Analytics kurser i bl.a. forhandling af it-aftaler, it-sourcingstrategi og selvfølgelig it-økonomi

Henrik er en af landets mest erfarne rådgivere inden for it-økonomi og -strategi med mere end 25 års erfaring som rådgiver for de største virksomheder og IT-budgetter i Norden og har en fortid som Managing Partner i Gartner. Hans erfaring strækker sig på tværs af alle vores ydelser, men med særlig fokus på it-økonomi, benchmarking, sourcingstrategi og forhandling af komplekse software- og IT-aftaler.

Det praktiske

I kølvandet på regeringens udmelding om smittetryk og restriktioner den 8. december, har vi besluttet at rykke dette møde online.

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig, sender vi dig invitation og et link til Teams mødet. 
Bliver du forhindret, så meld gerne fra i så god tid, som du har mulighed for.