Kaffe & tal – Softwareforhandlingens grundtrin

 14. november 2019 08.30 – 11.30

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets tredje “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Her sætter vi denne gang fokus på softwareforhandling.

Processen omkring forhandling af softwareaftaler kan tage mange former og udmønte sig i mange forskellige resultater – der selvsagt ikke alle er lige optimale. Det er derfor centralt at gå til arbejdet med forlængelse med grundighed i forberedelsen og strategisk omtanke. Dette er i centrum i dagens oplæg. Som dagens eksterne taler har vi den store fornøjelse at kunne præsentere Mads Thorell fra Københavns Lufthavne.

PROGRAM

08.30 – 09.00

Morgenmad

9.00 – 10.00

Softwareforhandling sat i system
Københavns Lufthavne har mange softwareaftaler med mange forskellige leverandører og har derfor strømlinet og professionaliseret deres tilgang til softwareforhandlingerne. Her lægges der blandt andet vægt på team-sammensætning, processen for gennemførelsen af forhandlingerne, eskaleringsveje med mere.  Den tilgang har givet store økonomiske gevinster.  Mads Thorell er Software Asset Manager for Københavns Lufthavne  og giver i dette indlæg en gennemgang af deres strategiske tilgang og de vigtigste lessons learned.

v. Mads Thorell, Software Asset Manager, Københavns Lufthavne

 

10.00 – 11.00

IT-forhandlingernes Wagneropera eller? Sådan forbereder du dig til og gennemfører en softwareforhandling

Uanset hvad du har hørt, uanset hvad leverandøren fortæller dig, er følgende faktum: Man kan sagtens forhandle med softwareleverandører. Kunder med samme forbrug betaler vidt forskellige priser på software. Store kunder får ikke nødvendigvis de bedste priser, men de får besøg af de dygtigste sælgere. En vel gennemført softwareforhandling er som en Wagner-opera i fire akter: den er lang, fuld af drama, lange passager, hvor der ikke sker så meget – og man tror, at alle dør i slutningen af tredje akt.

I dette indlæg ser Henrik Zangenberg og Frederik Bastkær Christensen på de vigtigste aspekter af forberedelse og gennemførsel af softwareforhandlinger og tager et kig på karakteristika hos de største leverandører.

v. Henrik Zangenberg og Frederik Bastkær Christensen, Zangenberg Group

11.00 – 11.30
Kvartalets tal
Hvordan har markedspriserne for infrastrukturydelser udviklet sig i kvartalet, der gik? Hvad ser vi af interessante
tendenser i Quarterly Analytics cloudpricingrapport?
Det og meget mere i netværkets faste indslag Kvartalets tal.
v. Kasper Poulsen, Zangenberg Group

 

  • Tilmelding til event

    Felter markeret med * skal udfyldes
  • Quarterly Analytics Kaffe & tal netværksarrangementer er eksklusivt for Quarterly Analytics researchabonnenter.
    Vær opmærksom på, at netværksarrangementerne har begrænsede antal pladser og fordeles efter "først til mølle"- princippet samt antal af brugerlicenser.
    Ikke abonnent? Læs mere om, hvordan du kan få adgang til vores markedsprisdata, researchartikler og Kaffe & tal-netværk - og tegn dit abonnement her her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det praktiske

Adresse: Pilestræde 52A, 4. sal. 1112 København K

Dato: 14. November 2019. Tid: 8.30 – 11.30

Tilmelding: [email protected]
Pladserne fordeles efter “først til mølle” + antal seats/brugerlicenser
Bliver du forhindret, så husk at melde fra i god tid, så andre i netværket kan få glæde af pladsen.

Forplejning: Vi serverer morgenmad fra 8.30. Husk at skrive, om du bliver og spiser med.