Quarterly Analytics

Leverandørbriefs

Leverandørbriefs*

* Vær opmærksom på at Quarterly Analytics leverandørbriefs er arkiv-research, og opdateres ikke længere. De kan stadig bruges til at få en fornemmelse af leverandørens historie på det danske marked, men vær opmærksom på publiceringsdato, når du dowloader og på at leverandøren kan være blevet opkøbt, tilføjet nye ydelser til produktporteføljen m.m. efter publiceringen. 

Leder du efter et overblik over driftsleverandører og trends på det danske marked anbefaler vi at supplere med artiklen “Det danske outsourcing marked 2021”

Et leverandørbrief er en profil af it-leverandørerne på det danske marked. Her får du bl.a. indblik i den enkelte leverandørs it-ydelser, kunder, regnskab og fokus på det danske marked.

AdeoDC

Sentia A/S

Sentia er en Nordeuropæisk it-servicesleverandør med speciale i it-drifts, -hosting og cloudservices.

AdeoDC

AdeoDC

AdeoDC er en dansk datacenterleverandør med hovedkontor i Albertslund. AdeoDC leverer co-location i form af fysiske racks, cages og virtuelle servere op til operativsystemer (IaaS).

Atea

Atea

Atea, tidligere Merkantildata og Ementor, er resultatet af en længere vækst-strategi, hvor flere opkøb og fusioner har formet den nordiske it-leverandør.

Atos

Atos

Atos SE (Societas Europaea) er en international it-serviceleverandør med hovedkontor i Paris. Atos opnåede for alvor sin størrelse på det europæiske marked ved opkøbet af Origin B.V. og Siemens IT Solutions and Services.

Capgemini Sogeti Danmark A/S

Capgemini Sogeti Danmark A/S

Capgemini Sogeti Danmark arbejder med tre primære servicelinjer: Digital Services, Application Development and Application Management og Consulting,
der tilsammen dækker over ydelser i spændingsfeltet systemudvikling, integration og vedligehold, rådgivning samt test og kvalitetssikring.
 
C2IT

C2IT

C2IT er en dansk it-leverandør, etableret i 2003, med en omsætning på ca. 110 mio. DKK. C2IT leverer it-outsourcing og Navision-ydelser til små og mellemstore virksomheder samt specifikke ydelser til helt store danske virksomheder.

CGI

CGI

Canadiske CGI er aktiv i 40 lande verden over og har 68.000 ansatte. 750 ansatte arbejder i Danmark, hvor CGI blev etableret, da selskabet opkøbte Logica.

Cloud Factory

Cloud Factory

Cloud Factory er en dansk cloud-distributør, etableret i 2013, med hovedkontor i Varde. Cloud Factory er et resultat af et management buyout i SE (Syd Energi) i 2016. Cloud Factory sælger i dag cloud-services og it-infrastruktur en gros til samarbejdspartnere, der kan levere managed services på toppen.

Colt

Colt

Colt Group S.A. er en multinational leverandør af netværk, telekommunikation, it-service og datacenterkapacitet. Colt blev etableret i London i 1992, hvor hovedkontoret stadig er placeret.

Cortex Consult

Cortex Consult

Cortex Consult er en dansk leverandør af it-infrastruktur og cloud-løsninger til små og mellemstore private og offentlige virksomheder.

CSC [nu DXC Technology]

DXC Technology

DXC er en amerikansk it-leverandør med hovedsæde i Falls Church, Virginia. Virksomheden blev etableret i 1959 og er i dag en af de største globale it-servicevirksomheder i verden.

Datacon

Datacon

Datacon er en dansk it-leverandør med en omsætning på ca. 275 mio. DKK og har leverancer indenfor it-infrastruktur, hardware, software, Dynamics AX og hosting.

DigiPlex (Nyt brief)

DigiPlex

DigiPlex er en nordisk datacenter-leverandør med hovedkvarter i Oslo og 60 ansatte på nordisk plan. Virksomheden blev etableret i 2001 og råder i dag over fem datacentre: tre norske, et svensk og et dansk.

EG

EG

EG er en skandinavisk it-servicevirksomhed med fokus på specifikke brancher på det danske marked. 

Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu Limited er en global service- og teknologivirksomhed med hovedsæde i Tokyo, etableret i 1935, og har i dag cirka 156.000 medarbejdere fordelt på 100 lande.

GlobalConnect

GlobalConnect

GlobalConnect er en dansk IT-leverandør, som tilbyder outsourcing/cloud og end-user services, herunder hybride cloud-løsninger. GlobalConnect er også leverandør af datacenterløsninger og fiberbaseret datakommunikation i Nordeuropa.

HCL Technologies

HCL Technologies

HCL blev stiftet i 1979 som Hindustan Computer Limited og er siden vokset til en af de største indiske it-serviceleverandører.

Hostnordic

Hostnordic (Opkøbt af IT Relation og team.blue)

Dansk it-leverandør, etableret i 2007 med fokus på it-outsourcing og drift af komplekse webløsninger til mellemstore danske virksomheder.

IBM

IBM

International Business Machines Corporation (IBM) eller ”The Big Blue” er en af de største multinationale teknologi- og konsulentvirksomheder i verden.

interxion

interxion

interxion leverer operatørneutral datacenter-kapacitet og blev etableret i Holland i 1998. interxion har i dag 34 datacentre i 13 byer fordelt på 11 lande.

Itadel

Itadel

Itadel (tidl. TDC Hosting) er en dansk it-driftsleverandør etableret i 2004. Leverandøren har cirka 300 medarbejdere i Danmark og har hovedkontor i Aarhus.

itelligence

itelligence

itelligence er en full service SAP-leverandør, etableret i Bielefeld i 1989, og er i dag et 100 procent ejet datterselskab af NTT Data.

IT Relation

IT Relation

IT Relation er en dansk it-leverandør med hovedsæde i Herning. Leverandøren blev grundlagt i 2003 og leverer i dag it-outsourcing, -udvikling og -hosting samt support til små og mellemstore virksomheder på det danske marked.

KMD

KMD

KMD A/S blev etableret i 1972 ved en sammenlægning af kommunale edb-centraler. KMD har cirka 3.000 ansatte fordelt på afdelinger i København, Århus, Odense, Aalborg og senest et nyåbnet kontor i Sverige.

L&T Infotech

L&T Infotech (LTI) er en global it-serviceleverandør med 22 leverancecentre og hovedkontor i Mumbari, Indien. LTI havde i 2016 en global omsætning på cirka 6,2 mia. DKK.

Mentor IT

Mentor IT er en dansk it-leverandør med kontor i Esbjerg og Kolding. Mentor IT leverer som sine primære ydelser it-outsourcing, hosting og cloud samt tilhørende konsulentydelser.

Netcompany

Netcompany

Netcompany er en dansk leverandør af it-løsninger og rådgivning, etableret i 1999. Netcompany er målrettet mellemstore til store private og offentlige kunder med fokus på større leverancer af komplekse løsninger.

Netgroup

Netgroup (Opkøbt af Sentia)

Netgroup A/S er en dansk leverandør af co-location, hosting, drift og netværk. Netgroup har cirka 35 medarbejdere og fem datacentre i Danmark.

NNIT

NNIT

NNIT, en af de ”fire store store”, leverer en bred vifte af it-services og –løsninger til life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder indenfor public, enterprise og finance i Danmark.

Outforce

Outforce

Outforce er en dansk leverandør af it-infrastruktur og hostingydelser med hovedkontor i Middelfart. Outforce udspringer af den dansk-internationale shippingvirksomhed United Shipping & Trading Company, hvor Outforce indtil 2003 var en intern it-afdeling.

TCS

TCS

Tata Consultancy Service (TCS) er en multinational indisk it-serviceleverandør. Hovedkontoret er placeret i Mumbai, Indien, og TCS opererer i dag i 44 lande og har omkring 285.000 medarbejdere globalt.
T-Systems Nordic

T-Systems Nordic

T-Systems blev grundlagt i 2000 ved en fusion af Debis (Daimler) og Deutsche Telekoms interne it-divisioner og er i dag et datterselskab til Deutsche Telekom AG.

 
Wipro

Wipro

Wipro er en en global it-, konsulent- og outsourcingvirksomhed med hovedsæde i Bangalore, Indien. Wipro blev etableret i 1945 og har i dag omkring 145.000 medarbejdere globalt.

Zitcom

Zitcom (opkøbt af team.blue)

Zitcom er dansk udbyder og leverandør af hosting- og outsourcingløsninger til mellemstore virksomheder på det danske marked. Zitcom blev etableret i Skanderborg i 2000.