Quarterly Analytics

Leverandørbriefs

Leverandørbriefs

Et leverandørbrief er en profil af it-leverandørerne på det danske marked. Her får du bl.a. indblik i den enkelte leverandørs it-ydelser, kunder, regnskab og fokus på det danske marked.

Har du spørgsmål i forbindelse med QA-leverandørbrief, så kontakt Line Ørskov på [email protected] eller 27 20 03 55.

AdeoDC

Sentia A/S

Sentia er en Nordeuropæisk it-servicesleverandør med speciale i it-drifts, -hosting og cloudservices.

AdeoDC

AdeoDC

AdeoDC er en dansk datacenterleverandør med hovedkontor i Albertslund. AdeoDC leverer co-location i form af fysiske racks, cages og virtuelle servere op til operativsystemer (IaaS).

Atea

Atea

Atea, tidligere Merkantildata og Ementor, er resultatet af en længere vækst-strategi, hvor flere opkøb og fusioner har formet den nordiske it-leverandør.

Atos

Atos

Atos SE (Societas Europaea) er en international it-serviceleverandør med hovedkontor i Paris. Atos opnåede for alvor sin størrelse på det europæiske marked ved opkøbet af Origin B.V. og Siemens IT Solutions and Services.

Capgemini Sogeti Danmark A/S

Capgemini Sogeti Danmark A/S

Capgemini Sogeti Danmark arbejder med tre primære servicelinjer: Digital Services, Application Development and Application Management og Consulting,
der tilsammen dækker over ydelser i spændingsfeltet systemudvikling, integration og vedligehold, rådgivning samt test og kvalitetssikring.
 
C2IT

C2IT

C2IT er en dansk it-leverandør, etableret i 2003, med en omsætning på ca. 110 mio. DKK. C2IT leverer it-outsourcing og Navision-ydelser til små og mellemstore virksomheder samt specifikke ydelser til helt store danske virksomheder.

CGI

CGI

Canadiske CGI er aktiv i 40 lande verden over og har 68.000 ansatte. 750 ansatte arbejder i Danmark, hvor CGI blev etableret, da selskabet opkøbte Logica.

Cloud Factory

Cloud Factory

Cloud Factory er en dansk cloud-distributør, etableret i 2013, med hovedkontor i Varde. Cloud Factory er et resultat af et management buyout i SE (Syd Energi) i 2016. Cloud Factory sælger i dag cloud-services og it-infrastruktur en gros til samarbejdspartnere, der kan levere managed services på toppen.

Colt

Colt

Colt Group S.A. er en multinational leverandør af netværk, telekommunikation, it-service og datacenterkapacitet. Colt blev etableret i London i 1992, hvor hovedkontoret stadig er placeret.

Cortex Consult

Cortex Consult

Cortex Consult er en dansk leverandør af it-infrastruktur og cloud-løsninger til små og mellemstore private og offentlige virksomheder.

CSC [nu DXC Technology]

DXC Technology

DXC er en amerikansk it-leverandør med hovedsæde i Falls Church, Virginia. Virksomheden blev etableret i 1959 og er i dag en af de største globale it-servicevirksomheder i verden.

Datacon

Datacon

Datacon er en dansk it-leverandør med en omsætning på ca. 275 mio. DKK og har leverancer indenfor it-infrastruktur, hardware, software, Dynamics AX og hosting.

DigiPlex (Nyt brief)

DigiPlex

DigiPlex er en nordisk datacenter-leverandør med hovedkvarter i Oslo og 60 ansatte på nordisk plan. Virksomheden blev etableret i 2001 og råder i dag over fem datacentre: tre norske, et svensk og et dansk.

EG

EG

EG er en skandinavisk it-servicevirksomhed med fokus på specifikke brancher på det danske marked. 

Fujitsu

Fujitsu

Fujitsu Limited er en global service- og teknologivirksomhed med hovedsæde i Tokyo, etableret i 1935, og har i dag cirka 156.000 medarbejdere fordelt på 100 lande.

GlobalConnect

GlobalConnect

GlobalConnect er en dansk udbyder af datanetværk og housing med hovedsæde i Taastrup. Det danske tele- og it-selskab opstod i 1998 som en videreudvikling af teleselskabet Zone Systems.

HCL Technologies

HCL Technologies

HCL blev stiftet i 1979 som Hindustan Computer Limited og er siden vokset til en af de største indiske it-serviceleverandører.

Hostnordic

Hostnordic (Opkøbt af IT Relation og team.blue)

Dansk it-leverandør, etableret i 2007 med fokus på it-outsourcing og drift af komplekse webløsninger til mellemstore danske virksomheder.

IBM

IBM

International Business Machines Corporation (IBM) eller ”The Big Blue” er en af de største multinationale teknologi- og konsulentvirksomheder i verden.

interxion

interxion

interxion leverer operatørneutral datacenter-kapacitet og blev etableret i Holland i 1998. interxion har i dag 34 datacentre i 13 byer fordelt på 11 lande.

Itadel

Itadel

Itadel (tidl. TDC Hosting) er en dansk it-driftsleverandør etableret i 2004. Leverandøren har cirka 300 medarbejdere i Danmark og har hovedkontor i Aarhus.

itelligence

itelligence

itelligence er en full service SAP-leverandør, etableret i Bielefeld i 1989, og er i dag et 100 procent ejet datterselskab af NTT Data.

IT Relation

IT Relation

IT Relation er en dansk it-leverandør med hovedsæde i Herning. Leverandøren blev grundlagt i 2003 og leverer i dag it-outsourcing, -udvikling og -hosting samt support til små og mellemstore virksomheder på det danske marked.

KMD

KMD

KMD A/S blev etableret i 1972 ved en sammenlægning af kommunale edb-centraler. KMD har cirka 3.000 ansatte fordelt på afdelinger i København, Århus, Odense, Aalborg og senest et nyåbnet kontor i Sverige.

L&T Infotech

L&T Infotech (LTI) er en global it-serviceleverandør med 22 leverancecentre og hovedkontor i Mumbari, Indien. LTI havde i 2016 en global omsætning på cirka 6,2 mia. DKK.

Mentor IT

Mentor IT er en dansk it-leverandør med kontor i Esbjerg og Kolding. Mentor IT leverer som sine primære ydelser it-outsourcing, hosting og cloud samt tilhørende konsulentydelser.

Netcompany

Netcompany

Netcompany er en dansk leverandør af it-løsninger og rådgivning, etableret i 1999. Netcompany er målrettet mellemstore til store private og offentlige kunder med fokus på større leverancer af komplekse løsninger.

Netgroup

Netgroup (Opkøbt af Sentia)

Netgroup A/S er en dansk leverandør af co-location, hosting, drift og netværk. Netgroup har cirka 35 medarbejdere og fem datacentre i Danmark.

NNIT

NNIT

NNIT, en af de ”fire store store”, leverer en bred vifte af it-services og –løsninger til life sciences-sektoren i Danmark og internationalt samt til kunder indenfor public, enterprise og finance i Danmark.

Outforce

Outforce

Outforce er en dansk leverandør af it-infrastruktur og hostingydelser med hovedkontor i Middelfart. Outforce udspringer af den dansk-internationale shippingvirksomhed United Shipping & Trading Company, hvor Outforce indtil 2003 var en intern it-afdeling.

TCS

TCS

Tata Consultancy Service (TCS) er en multinational indisk it-serviceleverandør. Hovedkontoret er placeret i Mumbai, Indien, og TCS opererer i dag i 44 lande og har omkring 285.000 medarbejdere globalt.

T-Systems Nordic

T-Systems Nordic

T-Systems blev grundlagt i 2000 ved en fusion af Debis (Daimler) og Deutsche Telekoms interne it-divisioner og er i dag et datterselskab til Deutsche Telekom AG.

 
Wipro

Wipro

Wipro er en en global it-, konsulent- og outsourcingvirksomhed med hovedsæde i Bangalore, Indien. Wipro blev etableret i 1945 og har i dag omkring 145.000 medarbejdere globalt.

Zitcom

Zitcom (opkøbt af team.blue)

Zitcom er dansk udbyder og leverandør af hosting- og outsourcingløsninger til mellemstore virksomheder på det danske marked. Zitcom blev etableret i Skanderborg i 2000.