Quarterly Analytics

Events

Tidligere events

Kun for abonnenter
København, 10. december 2018 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Driftsaftaler – nye standardparadigmer

D17, K04, SKI 02.22. Der er flere nye kontraktparadigmer at forholde sig til, når der skal vælges kontraktgrundlag for it-driftsaftaler. De er sammen med leverandør- og advokat-paradigmer i fokus for årets fjerde og sidste netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics-abonnenter. På dette arrangement stiller vi skarpt på de nye kontraktparadigmer og beskriver, hvad de kan, og lige så vigtigt, hvad de ikke kan.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 18. april 2018 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Gentænkning af SKAT og andre giganter

Vi inviterer hermed til årets første Kaffe & Tal-netværksmøde, hvor vi har fornøjelsen af at præsentere en af de mest interessante it-sourcingstrategiske cases i det danske marked lige nu: Det danske skattevæsen. Casen præsenteres af nyudnævnt direktør for Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, Andreas Berggren. Som altid er Kaffe & Tal-netværksmødet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter.

Kun for abonnenter
København, 30. oktober 2018 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Når sourcingstrategien må ændres

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets tredje Kaffe & tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Dette netværksmøde har blikket skarpt rettet mod forandringer. Vel at mærke de forandringer i omverden, i virksomhedens økonomi og strategiske fokus, i teknologiske muligheder, der betyder at sourcingstrategier, der før har virket, ikke længere er holdbare. Som dagens case har vi fornøjelsen af at kunne præsentere Pandora, hvor CIO Peter Cabello Holmberg fortæller om deres sourcingstrategiske rejse.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 12. december 2017 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Sourcingstrategi i dataeksplosinoens tidsalder

Det er blevet tid til årets fjerde og sidste Kaffe & Tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. På mødet sætter vi fokus på, hvad den hastigt voksende mængde data, de fleste organisationer oplever, betyder for det sourcingstrategiske arbejde. Vi runder netværksarrangementet af med gløgg og julegodt.

Kun for abonnenter
København, 19. juni 2018
08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Fremtidens infrastrukturstrategi

Med fremvæksten af cloud-tjenester, står virksomheder med egen drift og datacenter i disse år overfor en række strategiske valg, om hvordan fremtidens infrastruktur-setup skal se ud. Det er disse valg, der er i fokus for årets andet Quarterly Analytics Kaffe & Tal-netværksarrangement, hvor Ørsted – tidligere Dong Energy – er dagens hovedcase.

Kun for abonnenter
København, 21. september 2017 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – It-leverandørstyring og relationer

Vi inviterer til årets tredje Kaffe & tal-netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter. I en tid, hvor multi-sourcing setup er blevet normen og forretningen i stigende grad har indflydelse på it-indkøb, er leverandørstyring blevet en central disciplin i de danske virksomheder. Netværksarrangementet fokuserer på pragmatisk tilgang til implementering af leverandørstyring og ser samtidig på de områder, leverandørerne skal være opmærksomme på i grænsefladen mod kundernes leverandørstyringsprocesser.

Kun for abonnenter
København, 8. juni 2017 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – It-økonomi og strategi

Vi inviterer til årets andet Kaffe & tal-netværksmøde for Quarterly Analytics’ abonnenter. Dagen handler om samspillet mellem it-økonomi og -strategi og om, hvordan forståelse af it-økonomi influerer på de it-strategiske beslutninger, der træffes i de danske virksomheder.

Kun for abonnenter
København, 18. april 2018 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Specialarrangement på Asiatisk Plads: Mød de nye indiske sourcingvirksomheder

Quarterly Analytics arrangerer sammen med Udenrigsministeriet, Invest in Danmark og NASSCOM (foreningen af indiske teknologi-virksomheder) en dag, hvor vores abonnenter og andre kontakter kan høre mere om, hvad den næste bølge af indiske outsourcingvirksomheder vil tilbyde danske kunder og samarbejdspartnere, og hvor I kan møde nogle af dem, der er på besøg i Danmark.

Kun for abonnenter
København, 10. december 2015 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Sikkerhed og software i outsourcing

Kom med til december QA- netværksmødet for vores abonnenter, hvor vi åbner en pakke med hele to spændende emner. Denne gang giver vi vores indsigt i, hvad du skal være særlig opmærksom på i forhold til sikkerhedsydelser i outsourcingforhold, og emne nummer to handler om, hvordan man skaber overblik over softwareindkøb, når man har outsourcet.

Kun for abonnenter
København, 2. oktober 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Intelligent it-indkøb

Hvad er de centrale parametre, du kan skrue på, for at opnå stringens i styringen af dine it-køb? Hvilke særlige krav stiller outsourcingaftalerne? Vi er klar med det endelige program for vores næste netværksmøde i QA-netværket.
Vi har programstart klokken 9, men som vi plejer, er der selvfølgelig morgenmad om slagbordet fra klokken 8.30.

Kun for abonnenter
København, 28. februar 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Servicedesk

Det er blevet tid til årets tredje netværksmøde for Quarterly Analytics’ abonnenter. Temaet denne gang er servicedesk. Som en konsekvens af at flere og flere forretingsprocesser bliver digitaliseret, er kravene til servicedesken steget støt gennem en årrække. På dette netværksmøde ser vi på, hvordan man driver en økonomisk effektiv, veldokumenteret og transparent servicedesk i en tid, hvor et stadig stigende antal opgaver og brugerprofiler skal supporteres.

Kun for abonnenter
København, 26 august 2016 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Shared services centre og chargeback

Det er blevet tid til årets andet Kaffe & tal-netværksmøde for Quarterly Analytics’ abonnenter. Temaet denne gang er shared services centre og chargeback-modeller. At vælge den rigtige shared services – og ikke mindst chargeback-model – er for mange it-organisationer en udfordring. Det er absolut ikke en ”one size fits all”-øvelse, og et forkert valg kan medføre intern utilfredshed og svækkelse af it-organisationens position. Netværksmødet byder på to spændende cases fra organisationer, der har valgt vidt forskellige modeller, og som altid perspektiveres det med et indlæg fra Zangenberg & Company.

Kun for abonnenter
København, 29. september 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – It-governance

Quarterly Analytics er klar igen efter sommerferien, og vi starter ud med en invitation til vores næste netværks-arrangement for alle Quarterly Analytics-abonnenter. Denne gang kan du hente inspiration om governance i it-afdelingen. Både i forhold til it-governance generelt og i sammenhæng med it-sourcingstrategien.

 
Kun for abonnenter
København, 15. december 2016 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – It-aftale porteføljeanalyse

Det er blevet tid til endnu et Kaffe & tal-netværksmøde for QA-abonnenter. Temaet er denne gang porteføljeanalyse. Vi ser på arbejdet med systematisk gennemgang af it-aftaler med henblik på at optimere it-økonomien – på de fordele, der kan hentes, og de udfordringer, der er i processen. Da dette er årets sidste netværksmøde, siger vi pænt farvel til året ved også et se mod trends og tendenser for 2017.

Kun for abonnenter
København, 31. marts 2016 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Indeksregulering

Så er det blevet tid til at sætte kryds i kalenderen til det næste QA-netværksmøde. Denne gang er temaet indeksregulering. Indeksregulering med brug af markedspriskonforme indeks er en af de nyere former for prisregulerings-mekanismer på markedet. Hvert kvartal udgiver Quarterly Analytics en række indeks, der er til rådighed for alle jer – vores abonnenter, og vi ser i stigende grad interesse for at bruge disse indeks til prisregulering af driftskontrakterne. Dette QA-netværksarrangement giver en introduktion til indeksregulering, og til hvordan det kan indarbejdes i en kontrakt. Og som altid, starter vi selvfølgelig dagen rundt om bordet med en god gang morgenmad.

Kun for abonnenter
København, 23. april 2015 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – It-økonomi

Gennemsigtighed i og overblik over organisationens it-økonomi er en central komponent i arbejdet med organisationens samlede it-strategi og omkostningsstyring. At opnå det er imidlertid også en udfordring, mange organisationer kæmper med. På dette QA-netværksmøde ser vi på it-økonomi, budgetter, omkostnings-modeller og erfaringer med at styre et af de mest komplekse områder i organisationens samlede økonomi.