Quarterly Analytics

 Abonnementstyper

KØBER/KUNDESIDE

Quarterly Analytics hjælper it- og kontraktafdelinger i alle størrelser af virksomheder med at finde de rigtige priser for deres it-outsourcingaftaler og med at optimere deres it-setup. I kan bruge QA markedsprisdata og indeks til at kontrollere, at jeres priser er konkurrencedygtige, researchartikler og metodeværktøj til at optimere og vores netværksarrangementer til at møde jeres peers, leverandører og rådgivere og høre deres perspektiver på en lang række sourcingstrategiske emner.

Kundeside abonnement inkluderer

  • Prisindeks
  • Markedpriser
  • Public Cloud Pricing Rapport
  • Artikler og værktøj
  • Metodeværk
  • Contract Healthcheck af udvalgte aftaler
  • Netværksarrangementer
  • Events fra Zangenberg Group

Pris

Kr15.000/år
Tegn abonnement*Brugervilkår & betingelser

Jeg er klar til at gå igang

Jeg vil gerne se lidt mere

Quarterly Analytics abonnement indeholder:

Prisdata

En gang i kvartalet udgiver Quarterly Analytics markedspriser, prisindeks og public cloud priser fra det danske it-outsourcingmarked. Du har adgang til alt prismateriale på vores hjemmeside.

Research

Quarterly Analytics researchrapport udgives fire gange årligt og indeholder med relevante artikler, analyser og metoder, der sætter tallene i perspektiv. Du får tilsendt rapporten på tryk og har selvfølgelig adgang til alle historiske rapporter og artikler på vores hjemmeside.

Metodeværk og serier

Optimer dit it-setup med en lang række metode orienterede serier om alt fra økonomistyring af public cloud indkøb, digitaliseringsstrategi og forhandling af komplekse it-aftaler til en end-to-end sourcing-strategi inklusiv it-økonomisk kortlægning.

Viden om markedet

Bliv klogere på det danske marked for it-outsourcing i vores store årlige markedsoverblik. 

Analyser

Forstå nøglekomponenterne til at holde udgifterne nede i eksempelvis applikationsvedligeholdsaftaler, MS aftaler eller outsourcingaftaler med softwarekomponenter.

Jura

Få det juridiske perspektiv om alt fra konfliktløsning til multisourcing kontraktvilkår i vores faste sektion “Fra Advokaten”.

Netværk

Som abonnent er du automatisk en del af Quarterly Analytics netværk og bliver inviteret til fire årlige netværksmøder. Her samles abonnenter fra kunde-, rådgiver- og leverandørside til givtige diskussioner om fagligt relevante emner.

Vores netværksarrangementer dækker emner som for eksempel servicedesk, shared servicecenter, chargeback, it-governance, insourcing eller sourcingstrategi i dataeksplosionens tidsalder.

Det får du også med

Markedspriser

Kvartalsopdaterede markedspriser på en række it-infrastrukturservices inden for server, storage og backup til prischecks af dine aftaler.

Metodeværk

Store praktisk anvendelige metodeværk, der tager dig igennem A-Z i alt fra, hvordan du skaber alt fra digitaliseringsstrategi til hvordan man kan gennemføre et public cloud udbud.

Rabat på kurser

Jeres virksomhed får rabat på alle Quarterly Analytics kurser

Personlig support

Vi sidder klar til at hjælpe dig på qa@zangenberg.biz

Værktøjer

Tidbesparende værktøjer og skabeloner knyttet til researchartikler og metodeværk

Netværk

Kvartalsmæssigt netværksmøde eksklusivt for abonnenter