Quarterly Analytics

 Abonnementstyper

LEVERANDØR/RÅDGIVER

Quarterly Analytics hjælper lokale og internationale leverandører/rådgivere med indblik i lokale markedspriser og kundedynamikker. I kan bruge QA markedsprisdata og indeks til at kontrollere, at jeres priser er konkurrencedygtige, researchartikler til at forstå markedet og kundedynamikker og vores netværksarrangementer til at møde jeres kunder og høre deres perspektiver.

Leverandør/rådgiver abonnement inkluderer

  • Op til 5 brugerlicenser
  • Prisindeks
  • Markedsprisdata
  • Public Cloud Pricing Rapport
  • Artikler og værktøj
  • Netværksarrangementer
  • Events fra Zangenberg Group
  • Outsourcing workshop

Som leverandør/rådgiver abonnent har I årligt adgang til en to timers intern workshop om markedet for it-services. Workshoppen bliver holdt hos jer, og vi anbefaler at bruge den i ledelsesgruppen, til strategiseminarer eller et bredere allstaff møde. Workshoppen bliver ledet af Henrik Zangenberg, stifter af Zangenberg Group samt Quarterly Analytics. Vi tilpasser indhold og tidspunkt i samarbejde med jer, så I får mest mulig værdi af sessionen.

Pris

Kr45.000/år
Tegn abonnement*Brugervilkår & betingelser

Jeg er klar til at gå igang

Jeg vil gerne se lidt mere

Quarterly Analytics abonnement indeholder:

Prisdata

En gang i kvartalet udgiver Quarterly Analytics markedspriser, prisindeks og public cloud priser fra det danske it-outsourcingmarked. Du har adgang til alt prismateriale på vores hjemmeside.

Research

Quarterly Analytics researchrapport udgives fire gange årligt og indeholder med relevante artikler, analyser og metoder, der sætter tallene i perspektiv. Du får tilsendt rapporten på tryk og har selvfølgelig adgang til alle historiske rapporter og artikler på vores hjemmeside.

Metodeværk og serier

Optimer dit it-setup med en lang række metode orienterede serier om alt fra økonomistyring af public cloud indkøb, digitaliseringsstrategi og forhandling af komplekse it-aftaler til en end-to-end sourcing-strategi inklusiv it-økonomisk kortlægning.

Viden om markedet

Bliv klogere på det danske marked for it-outsourcing i vores store årlige markedsoverblik. 

Analyser

Forstå nøglekomponenterne til at holde udgifterne nede i eksempelvis applikationsvedligeholdsaftaler, MS aftaler eller outsourcingaftaler med softwarekomponenter.

Jura

Få det juridiske perspektiv om alt fra konfliktløsning til multisourcing kontraktvilkår i vores faste sektion “Fra Advokaten”.

Netværk

Som abonnent er du automatisk en del af Quarterly Analytics netværk og bliver inviteret til fire årlige netværksmøder. Her samles abonnenter fra kunde-, rådgiver- og leverandørside til givtige diskussioner om fagligt relevante emner.

Vores netværksarrangementer dækker emner som for eksempel servicedesk, shared servicecenter, chargeback, it-governance, insourcing eller sourcingstrategi i dataeksplosionens tidsalder.

Det får du også med

Værktøjer

Praktiske og tidsbesparende værktøjer tilknyttet vores research

Metodeværk

Metodeværk, der tager dig igennem A-Z i alt fra digitaliseringsstrategi til kompetencekortlægning

Rabat på kurser

Jeres virksomhed får rabat på alle Quarterly Analytics kurser

Personlig support

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at bruge Quarterly Analytics, og svare på dine spørgsmål.

Personlig rundtur i research

Ny på tjenesten? Brug for en genopfriskning? Alle jeres brugere kan altid booke en personlig og tilpasset rundtur i vores research.

Zangenberg webcasts

Gå ikke glip af de mange spændende webcasts og events fra vores søsterselskab Zangenberg Analytics