SAP

Få styr på definitionerne, sammenhæng mellem pris, kvalitet og dynamik. Vi guider også i forhold til at få et overblik over sourcingstrategi samt det danske leverandørmarked med to eksempler på SAP leverandører.
Nr. 1: SAP Indirect Access

SAP i skyen – fordele, ulemper og risici

I denne artikel gennemgår vi fordele, ulemper samt en række af de største faldgruber og kommercielle risici, der kan opstå ved et skift til Rise with SAP eller S/4HANA Cloud.

Nr. 1: SAP Indirect Access

Nr. 1: SAP Indirect Access

Denne artikel ser på SAP’s definition og fortolkning af Indirect Access, og hvad det stiller af krav til kundens brug af SAP sammen med tredjepartsløsninger. Vi giver desuden en samlet model til, hvordan man kan sikre øget kontrol og overblik over SAP Indirect Access.

Nr. 4: Leverandørbrief L&T Infotech

Nr. 7: S/4 Hana-strategi

I denne artikel gennemgår vi de forhold, der ud fra en strategisk og økonomisk betragtning er afgørende at tage stilling til, inden en eventuel opgradering til S/4 HANA.

Nr. 5: Det danske outsourcingmarked for applikationsvedligehold: SAP

Nr. 8: Kortlægning af SAP-brugeradfærd

I denne artikel beskriver vi, hvordan det er muligt at kortlægge virksomhedens SAP-brugeradfærd, og giver en række eksempler på, hvordan denne viden kan have stor værdi inden for en lang række områder.