Quarterly Analytics

Brugsbetingelser

Brugsbetingelser

  1. Dit abonnement er dit

Dit abonnement er personligt. Det vil sige, at det er knyttet til dit navn og din mail, og det betyder, at du ikke må dele det med dine kollegaer, leverandører eller andre. Vi har stor forståelse for, at der sagtens kan være flere i virksomheden, som kan have glæde af tallene fra Quarterly Analytics, så ring i stedet til os, og få et godt tilbud på en flerbrugerløsning.

Dit abonnement er dit, men du kan godt overdrage det til en anden, for eksempel hvis du skifter job. Du skal bare sende os en mail med navn og mailadresse på den kollega, der skal overtage dit abonnement.

  1. Informationerne er vores

Quarterly Analytics lever af at levere unikke tal og informationer til dig og vores andre abonnenter. De informationer tager vi penge for. Begynder tal, indeks, tutorials og analyser at sprede sig ukontrolleret i markedet, så har de ikke længere samme værdi, og så ryger forretningsmodellen for Quarterly Analytics.

Derfor er alt materiale på sitet og i den trykte udgave af Quarterly Analytics underlagt copyright. Du må ikke overdrage, gengive eller på anden måde distribuere eller reproducere vores materiale til dine leverandører, kunder eller andre eksterne parter uden vores eksplicitte og skriftlige tilladelse.

2.1  QA-prisindeksregulering i kontrakter

Bruges Quarterly Analytics prisindeks som prisreguleringsmekanisme indskrevet i kontrakt skal begge parter – kunde og leverandør – være abonnenter på Quarterly Analytics. Du kan se priserne for henholdsvis kunde og leverandørabonnementer her.

Er du i tvivl om, hvordan du må bruge Quarterly Analytics’ informationer? Så ring til os, eller send dine spørgsmål pr. mail.

  1. Tilbud til dig

Ud over dit trykte Quarterly Analytics vil vi engang i mellem sende dig en ekstra invitation til et QA-arrangement, et tilbud på et relevant kursus eller andet fra Quarterly Analytics eller vores søstervirksomheder i Zangenberg Gruppen. Det siger du her ja til, at vi gerne må – også pr. mail. Vi lover til gengæld ikke at give eller sælge dine informationer videre til folk uden for Zangenberg Gruppen. Skulle du sidde med fornemmelsen af, at vi er lige aktive nok på mail, så skriv til [email protected], eller giv os et ring.

  1. Dit abonnement er løbende

Når du tegner et abonnement på Quarterly Analytics, er det et løbende abonnement for et år ad gangen. Det stopper vi først, når du siger til.

  1. Det utænkelige

Vores mål er altid at levere fuldt valide informationer. Skulle der mod forventning opstå en situation, hvor der har sneget sig en fejl ind i en QA-udgivelse, kontakter vi dig direkte, så snart vi er blevet opmærksomme på problemet og sender dig opdateret materiale. Vores erstatningsansvar for direkte såvel som indirekte tab begrænser sig til det årlige abonnementsbeløb.

 

 

Spørgsmål kan rettes til:


L
ine Ørskov
Direktør, 
Quarterly Analytics
Pilestræde 52 A, 4.sal
1112 København K
Tel.: +45 27 20 03 55
Mail: [email protected]

 

Tegn et abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.