Quarterly Analytics

 Abonnementstyper

Ét abonnement – en verden af viden

Med Quarterly Analytics har vi skabt en uundværlig værktøjskasse  til alle der arbejder professionelt med it-sourcing, -drift og it-økonomi. Ét abonnement giver adgang til: Markedsprisdata, prisindeks, researchartikler og rapporter, værktøjer samt fagligt netværk eksklusivt for vores abonnenter.

Vores brugere arbejder typisk med it-ledelse, -drift, kontrakt- og licensstyring, forretningsudvikling og salg, og repræsenterer organisationer både de der køber, de der sælger og de der rådgiver om it-services på det danske marked.

Vælg Køber/Kundeside eller Leverandør/Rådgiver og se, hvordan du kommer i gang. 

KØBER/KUNDESIDE

Arbejder du hos en køber af it-services
Se detaljer

LEVERANDØR/RÅDGIVER

Arbejder du hos en leverandør/rådgiver på det danske it-servicesmarked?
Se detaljer

Quarterly Analytics abonnement indeholder:

Prisdata

En gang i kvartalet udgiver Quarterly Analytics markedspriser, prisindeks og public cloud priser fra det danske it-outsourcingmarked. Du har adgang til alt prismateriale på vores hjemmeside.

Research

Quarterly Analytics researchrapport udgives fire gange årligt og indeholder med relevante artikler, analyser og metoder, der sætter tallene i perspektiv. Du får tilsendt rapporten på tryk og har selvfølgelig adgang til alle historiske rapporter og artikler på vores hjemmeside.

Metodeværk og serier

Optimer dit it-setup med en lang række metode orienterede serier om alt fra økonomistyring af public cloud indkøb, digitaliseringsstrategi og forhandling af komplekse it-aftaler til en end-to-end sourcing-strategi inklusiv it-økonomisk kortlægning.

Viden om markedet

Bliv klogere på det danske marked for it-outsourcing i vores store årlige markedsoverblik. 

Analyser

Forstå nøglekomponenterne til at holde udgifterne nede i eksempelvis applikationsvedligeholdsaftaler, MS aftaler eller outsourcingaftaler med softwarekomponenter.

Jura

Få det juridiske perspektiv om alt fra konfliktløsning til multisourcing kontraktvilkår i vores faste sektion “Fra Advokaten”.

Netværk

Som abonnent er du automatisk en del af Quarterly Analytics netværk og bliver inviteret til fire årlige netværksmøder. Her samles abonnenter fra kunde-, rådgiver- og leverandørside til givtige diskussioner om fagligt relevante emner.

Vores netværksarrangementer dækker emner som for eksempel servicedesk, shared servicecenter, chargeback, it-governance, insourcing eller sourcingstrategi i dataeksplosionens tidsalder.

Det får du også med

Værktøjer

Praktiske og tidsbesparende værktøjer tilknyttet vores research

Metodeværk

Metodeværk, der tager dig igennem A-Z i alt fra digitaliseringsstrategi til kompetencekortlægning

Rabat på kurser

Jeres virksomhed får rabat på alle Quarterly Analytics kurser

Personlig support

Vi sidder klar til at hjælpe dig med at bruge Quarterly Analytics, og svare på dine spørgsmål.

Personlig rundtur i research

Ny på tjenesten? Brug for en genopfriskning? Alle jeres brugere kan altid booke en personlig og tilpasset rundtur i vores research.

Zangenberg webcasts

Gå ikke glip af de mange spændende webcasts og events fra vores søsterselskab Zangenberg Analytics