Quarterly Analytics

Om os

Bedre aftaler for alle

Quarterly Analytics er en researchvirksomhed, der fokuserer på it-outsourcing, -drift og it-økonomi på det danske marked. Vi henvender os til alle, der arbejder professionelt med de tre emner. Det vil sige til ansatte i it-afdelinger, kontrakt- eller økonomifunktioner, og til dem, der arbejder for rådgivere, jurister eller leverandører. Quarterly Analytics-research-abonnement indeholder kvartalsopdaterede markedspriser, prisindeks og researchartikler til vores kunder, der samtidig mødes til vores fire årlige netværksmøder.

Quarterly Analytics er researchdelen af Zangenberg Group, der også tæller benchmarkvirksomheden Zangenberg Analytics og it-strategihuset Zangenberg & Company. Quarterly Analytics blev stiftet i 2013 med en målsætning om at skabe transparens i det danske marked for it-outsourcing og understøtter i dag en bred gruppe af organisationer fra både kunde- og leverandørsiden i dialogen om, hvad ydelser på det danske it-servicesmarked koster.

 

Zangenberg Group

Zangenberg Group blev grundlagt i 2008 og tilbyder en række rådgivningsservices med fokus på de strategiske og financielle aspekter af it. Zangenberg Group består af tre firmaer:

Quarterly Analytics er researcharmen af Zangenberg Group, der også tæller benchmarkvirksomheden Zangenberg Analytics og it-strategihuset Zangenberg & Company. Quarterly Analytics blev stiftet i 2013 med en målsætning om at skabe transparens i det danske marked for it-outsourcing, og understøtter i dag en bred gruppe af organisationer fra  både kunde- og leverandørsiden i dialogen om, hvad ydelser på det danske it-servicesmarked koster.

https://zangenberg.biz

Vores data

Quarterly Analytics får alle sine markedspris-datapunkter fra vores søsterfirmas, Zangenberg Analytics, store benchmarkingdatabase (AWS, Google og Azure Public Cloud er de eneste undtagelser).

Zangenberg Analytics blev grundlagt i 2010 og har en af de største benchmarkdatabaser over aktive kontrakter for alle de nordiske lande. Databasen dækker både den offentlige og private sektor. Zangenberg Analytics data og benchmarkingsmodel er anerkendt både af private og offentlige firmaer, såvel nationalt som internationalt.

Zangenberg Analytics har, ligesom Quarterly Analytics, mange kunder blandt de største globale og regionale it-oursourcingleverandører. Benchmarkmodellen udregner benchmarkingpriser for kontrakter på samme måde, som it-outsourcingleverandører udregner deres egne priser: Baseret på enhedspriser for de individuelle komponenter i aftale, scope, SLA’er såvel som kontraktens betingelser. Modellen opdateres hvert kvartal med alle de nyligt opdaterede prispunkter, der valideres gennem vedvarende observation.

Zangenberg Benchmark Databasen består af mere end 175 unikke komponenter og mere end 2.000 parametre – heriblandt:

58K

Servers/Racks

90.991 TB

Storage and Backup

291K

Work Stations

Vores team

Henrik Zangenberg

CEO & stifter, Zangenberg Group

Mail: [email protected]
Tlf: +45 30 57 50 07

Line Ørskov

CEO, Quarterly Analytics

Mail: [email protected]
Tlf: +45 27 20 03 55

Kenneth Hansen

Researchredaktør, Quarterly Analytics

Mail: [email protected]
Tlf: +45 26 70 22 62

Flemming Arnø

Executive Consultant

 

Mail: [email protected]
Tlf: +45 24 25 25 77

Frederik Bastkær Christensen

Partner and Managing Director,
Zangenberg Analytics

Mail: [email protected]
Tlf: +45 23 60 34 05

Kasper Poulsen

Head of Product Development

Mail: [email protected]
Tlf: +45 28 56 61 50

Et lille udvalg af vores abonnenter

Spørgsmål kan rettes til:


L
ine Ørskov
Direktør, 
Quarterly Analytics
Pilestræde 52 A, 4.sal
1112 København K
Tel.: +45 27 20 03 55
Mail: [email protected]

 

Tegn et abonnement

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.