Quarterly Analytics

Netværk

Netværksarrangementer og andre events

Kun for abonnenter
21. december 9.00 -12.00

Kaffe og Tal – nu med undervisning:
 IT-økonomi for kunder, leverandører og rådgivere

Vi har fornøjelsen af at kunne invitere til årets fjerde udgave af kaffe og tal netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter.

 Det bliver et lidt anderledes et af slagsen vi har lagt under juletræet i år.
Denne gang byder vi nemlig på et tre timers undervisningsforløb i et af tidens mest centrale emner at forstå for alle, der arbejder inden for it-sourcing og -strategi lige nu:
Udviklingen i organisationernes it-økonomi.

Læs mere

Kun for abonnenter
27. oktober 2021
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Forhandling og optimering af Microsoft-aftaler

I mange danske it-organisationer er udgifter til Microsoft-licenser en af de helt tunge udgiftsposter i it-budgetterne, og derfor sætter vi fokus på, hvordan man kan arbejde med at optimere aftalerne – uanset virksomhedsstørrelse og spend.

Som dagens case har vi fornøjelsen af at byde SEGES tilbage til netværket. SEGES er videnscentret for dansk landbrug og it-løsninger til de danske landmænd, og casen præsenteres af Peter Enevoldsen, Director, Group Digital, i Landbrug & Fødevarer, SEGES.

Læs mere

Kun for abonnenter
18. juni 2021
Mødet bliver afholdt online
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Endeligt farvel til eget datacenter?

Det er blevet tid til årets andet “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for vores Quarterly Analytics’ abonnenter. Netværksmødet sætter denne gang fokus på alle de aspekter, der er i spil, når man vælger at opgive drift i eget datacenter. Hvad enten man har været vant til selv at drifte alle applikationer eller har arbejdet i et setup med delvis outsourcing, er det en proces, der kræver omtanke, forberedelse og skarpt fokus på økonomi og organisation – uanset om det er et stort eller lille setup, der skal ud af huset.

Som dagens case har vi fornøjelsen af at præsentere Københavns Stadsarkiv, der bevarer arkivmateriale med samlinger, som går tilbage til middelalderen, og er et af landets største content-digitaliseringsprojekter, med enorme datamængder. Casen præsenteres af Mads Neuhard, der er leder af Københavns Stadsarkiv og manden, der iværksatte lukningen af stadsarkivets eget datacenter.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, Bemærk ny dato:
2. februar 2021
Mødet bliver afholdt online
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – it-økonomistyring og -strategi i krisetider

Da Covid19-epidemien rullede ind over verden i starten af 2020, stod det klart, at graden af den økonomiske påvirkning ville variere markant alt efter, hvilken branche man befandt sig i. I en Quarterly Analytics undersøgelse fra maj så vi alt fra helt uberørte it-budgetter til beskæring på 20+ procent.  Og Covid19-epidemien er på mange måder afsættet for dagens tema. Netværksmødet sætter fokus på, hvordan eksterne begivenheder pludselig kan bringe it-økonomien og budgetter i skarpt fokus, og ser på, hvordan man kan reagere, når det sker, samt forberede sig inden det sker. 

Dagens case er CABINN, der er Danmarks største kæde af budgethoteller og et eksempel på en virksomhed i en af de brancher, der er ramt hårdt. Casen præsenteres af Teit Vangsgaard Sonne CIO for CABINN

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 22. oktober 2020 08.45-11.30 – mødet bliver afholdt online
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Storage i et strategisk perspektiv

Vi er klar med en ny udgave af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter.

I en tid, hvor de fleste organisationer oplever stigende mængder af data, sætter vi denne gang fokus på storage og ser på det i et strategisk perspektiv. Formiddagen kommer bl.a. til at handle om storage-økonomi, -styring og -indkøb samt håndtering af de mange nye typer af data, der vokser frem i disse år. Som dagens case har vi den store fornøjelse at kunne stille med Danmarks Statistik og ikke mindst Annie Stahel, der er ledende it-chef og dagens eksterne indlægsholder.

Læs mere

Åbent arrangement
København, 26. marts 2020 kl. 09.00-11.30
Sprog: Dansk

Kan du overskue en Cloud Business Case?

Cloud kan give din organisation en mængde fordele, men alting bliver betydeligt mere kompliceret – ikke mindst økonomien.

På dette mini-kursus giver Nordens førende eksperter i cloud-økonomi dig en grundig gennemgang af de elementer du SKAL have med i din Cloud-Business Case. Zangenberg Analytics har hjulpet en perlerække af landets største private virksomheder og offentlige organisationer med at få styr på Cloud Business Casen og med styring af cloud-økonomien. På denne Open Session vil vi veksle mellem præsentation af metoder, data og konkrete cases.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 27. maj 2020 08.45-11.30 – Afholdes Online
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Fremtidens it-drift

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første udgave af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi starter årets netværksrække med at sætte fokus på fremtiden for it-drift i en tid, dette område er under massiv forandring hos både offentlige og private organisationer.

Dagens case er en af landets største shared services centre Statens IT, der i år fylder 10 år. Statens IT er historien om en rejse mod driftsstandardisering med en hverdag, hvor transformation altid er på agendaen, og hvor man som mange andre steder afsøger, hvilken rolle cloud-infrastruktur skal spille i fremtiden. Casen præsenteres af direktør for Statens IT, Michael Ørnø. 

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 20. juni 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Digitaliseringsstrategiens mange roller

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi sætter på dette møde fokus på digitaliseringsstrategien –  dens rolle i virksomhedens transformation og dens samspil med outsourcing og økonomi. På dagen har vi fornøjelsen af at præsentere en af de mest interessante digitaliseringsstrategiske-cases på markedet lige nu, DSB – fortalt af manden i spidsen for det hele –  CIO Michael Moesgaard.

Læs mere

“Vi prøver at deltage i så mange af Quarterly Analytics’ netværksmøder som muligt. Det er et forum, hvor vi kan have en dialog med leverandører og andre virksomheder om udfordringer og løsninger – de præsenterede cases er gode og nemme at relatere til.”


Copenhagen Airport
Susanne Frydkjær Petersen
Senior IT Category Manager, Strategic Sourcing.

“Quarterly Analytics’ netværksmøder skaber gennemsigtighed og dialog. De udgør en unik mulighed for at tilføre outsourcingprojekter et betydeligt højere kvalitetsniveau.”


Dansk Flygtningehjælp
CIO Jørgen Skieller
Medlem siden 2015
Kun for abonnenter
København, 12. december 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Cloud Assessment  i et økonomisk perspektiv

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til december-versionen af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Her sætter vi denne gang fokus på Cloud Assessments nærmere bestemt den del, der handler om økonomiske analyser før, under og efter migrering.

Dagens case er Ørsted, der repræsenterer en af de danske virksomheder længst fremme i deres rejse mod cloud. Casen præsenteres af Troels Rendbæk Sørensen. 

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 9. april 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Strategi, sourcing og sikkerhed

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi sætter på dette møde fokus på compliance og sikkerhed – to emner, som kunder i stigende grad fokuserer på i de it-sourcingstrategiske valg, og som derfor i disse år markerer sig som en forandringsagent i markedet for it-outsourcing.
Som dagens eksterne taler har vi den store fornøjelse af at kunne præsentere CIO for det danske forsvar, Kristian Vengsgaard.

Læs mere