Quarterly Analytics

Netværk

Netværksarrangementer og andre events

Kun for abonnenter
København, 14. november 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Softwareforhandlingens grundtrin

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets tredje “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Her sætter vi denne gang fokus på softwareforhandling.

Som dagens eksterne taler har vi den store fornøjelse at kunne præsentere Mads Thorell fra Københavns Lufthavne.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 20. juni 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Digitaliseringsstrategiens mange roller

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi sætter på dette møde fokus på digitaliseringsstrategien –  dens rolle i virksomhedens transformation og dens samspil med outsourcing og økonomi. På dagen har vi fornøjelsen af at præsentere en af de mest interessante digitaliseringsstrategiske-cases på markedet lige nu, DSB – fortalt af manden i spidsen for det hele –  CIO Michael Moesgaard.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 9. april 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Strategi, sourcing og sikkerhed

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi sætter på dette møde fokus på compliance og sikkerhed – to emner, som kunder i stigende grad fokuserer på i de it-sourcingstrategiske valg, og som derfor i disse år markerer sig som en forandringsagent i markedet for it-outsourcing.
Som dagens eksterne taler har vi den store fornøjelse af at kunne præsentere CIO for det danske forsvar, Kristian Vengsgaard.

Læs mere

Åbent arrangement
København, 25. april 2019 kl. 09.00-11.30
Sprog: Dansk

Få styr på din IT Cloud Økonomi

Zangenberg Group er Danmarks førende rådgiver på området: priser og aftalevilkår for outsourcing, software og cloud-ydelser. Deltag i denne Open Session og hør om, hvordan du styrer økonomien, når du bruger Azure, AWS eller Google.

Uanset om du står foran anvendelse af cloud-ydelser – eller at arbejdet er påbegyndt, og du er urolig for dit budget – er vores Open Session et godt sted at starte. Her vil du få et dybdegående indblik i de styringsmekanismer, der er nødvendige for at undgå overraskelser og for at få det maksimale udbytte med minimal omkostning. 

Læs mere

Åbent arrangement 
København, 26. februar 2019 kl 09.00 – 11.15
Sprog: Dansk

Rammeaftaler – Kontraktkomplekser for it-drift

Standardaftale-paradigmer er den hurtige vej til din nye outsourcingaftale. Der er store fordele ved at tage afsæt i et etableret rammeværk, uanset om der er tale om et udbud eller en aftale indgået direkte med en leverandør.

 

Læs mere

“Vi prøver at deltage i så mange af Quarterly Analytics’ netværksmøder som muligt. Det er et forum, hvor vi kan have en dialog med leverandører og andre virksomheder om udfordringer og løsninger – de præsenterede cases er gode og nemme at relatere til.”


Copenhagen Airport
Susanne Frydkjær Petersen
Senior IT Category Manager, Strategic Sourcing.

“Quarterly Analytics’ netværksmøder skaber gennemsigtighed og dialog. De udgør en unik mulighed for at tilføre outsourcingprojekter et betydeligt højere kvalitetsniveau.”


Dansk Flygtningehjælp
CIO Jørgen Skieller
Medlem siden 2015