Quarterly Analytics

Netværk

Netværksarrangementer og andre events

Kun for abonnenter
København, 22. oktober 2020 08.45-11.30 – mødet bliver afholdt online
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Storage i et strategisk perspektiv

Vi er klar med en ny udgave af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter.

I en tid, hvor de fleste organisationer oplever stigende mængder af data, sætter vi denne gang fokus på storage og ser på det i et strategisk perspektiv. Formiddagen kommer bl.a. til at handle om storage-økonomi, -styring og -indkøb samt håndtering af de mange nye typer af data, der vokser frem i disse år. Som dagens case har vi den store fornøjelse at kunne stille med Danmarks Statistik og ikke mindst Annie Stahel, der er ledende it-chef og dagens eksterne indlægsholder.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 27. maj 2020 08.45-11.30 – Afholdes Online
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Fremtidens it-drift

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første udgave af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi starter årets netværksrække med at sætte fokus på fremtiden for it-drift i en tid, dette område er under massiv forandring hos både offentlige og private organisationer.

Dagens case er en af landets største shared services centre Statens IT, der i år fylder 10 år. Statens IT er historien om en rejse mod driftsstandardisering med en hverdag, hvor transformation altid er på agendaen, og hvor man som mange andre steder afsøger, hvilken rolle cloud-infrastruktur skal spille i fremtiden. Casen præsenteres af direktør for Statens IT, Michael Ørnø. 

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 12. december 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Cloud Assessment  i et økonomisk perspektiv

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til december-versionen af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Her sætter vi denne gang fokus på Cloud Assessments nærmere bestemt den del, der handler om økonomiske analyser før, under og efter migrering.

Dagens case er Ørsted, der repræsenterer en af de danske virksomheder længst fremme i deres rejse mod cloud. Casen præsenteres af Troels Rendbæk Sørensen. 

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 14. november 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Softwareforhandlingens grundtrin

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets tredje “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Her sætter vi denne gang fokus på softwareforhandling.

Som dagens eksterne taler har vi den store fornøjelse at kunne præsentere Mads Thorell fra Københavns Lufthavne.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 20. juni 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Digitaliseringsstrategiens mange roller

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi sætter på dette møde fokus på digitaliseringsstrategien –  dens rolle i virksomhedens transformation og dens samspil med outsourcing og økonomi. På dagen har vi fornøjelsen af at præsentere en af de mest interessante digitaliseringsstrategiske-cases på markedet lige nu, DSB – fortalt af manden i spidsen for det hele –  CIO Michael Moesgaard.

Læs mere

Kun for abonnenter
København, 9. april 2019 08.30-11.30
Sprog: Dansk

Kaffe & tal – Strategi, sourcing og sikkerhed

Vi har hermed fornøjelsen af at invitere til årets første “Kaffe & tal”-netværksarrangement eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter. Vi sætter på dette møde fokus på compliance og sikkerhed – to emner, som kunder i stigende grad fokuserer på i de it-sourcingstrategiske valg, og som derfor i disse år markerer sig som en forandringsagent i markedet for it-outsourcing.
Som dagens eksterne taler har vi den store fornøjelse af at kunne præsentere CIO for det danske forsvar, Kristian Vengsgaard.

Læs mere

Åbent arrangement
København, 26. marts 2020 kl. 09.00-11.30
Sprog: Dansk

Kan du overskue en Cloud Business Case?

Cloud kan give din organisation en mængde fordele, men alting bliver betydeligt mere kompliceret – ikke mindst økonomien.

På dette mini-kursus giver Nordens førende eksperter i cloud-økonomi dig en grundig gennemgang af de elementer du SKAL have med i din Cloud-Business Case. Zangenberg Analytics har hjulpet en perlerække af landets største private virksomheder og offentlige organisationer med at få styr på Cloud Business Casen og med styring af cloud-økonomien. På denne Open Session vil vi veksle mellem præsentation af metoder, data og konkrete cases.

Læs mere

“Vi prøver at deltage i så mange af Quarterly Analytics’ netværksmøder som muligt. Det er et forum, hvor vi kan have en dialog med leverandører og andre virksomheder om udfordringer og løsninger – de præsenterede cases er gode og nemme at relatere til.”


Copenhagen Airport
Susanne Frydkjær Petersen
Senior IT Category Manager, Strategic Sourcing.

“Quarterly Analytics’ netværksmøder skaber gennemsigtighed og dialog. De udgør en unik mulighed for at tilføre outsourcingprojekter et betydeligt højere kvalitetsniveau.”


Dansk Flygtningehjælp
CIO Jørgen Skieller
Medlem siden 2015