Quarterly Analytics

Netværk

Netværksarrangementer og andre events

Kun for abonnenter

 

30. april 2024 8.30-11.30 

Organisering af softwareforhandlinger   

Softwareforhandlinger!

Softwareforhandlinger er fokus for årets andet Kaffe og Tal-netværksmøde, der som altid er eksklusivt for Quarterly Analytics’ researchabonnenter.

Vi kommer til at tale om alt fra organisering af softwareforhandlinger, relationen mellem IT og procurement i forhandlingsforløbene, til hvordan man arbejder med vilkårskomponenten i softwareforhandlinger. Som dagens case har vi fornøjelsen af at præsentere BEUMER Group. der blandt andet fortæller om, hvordan de har organiseret deres Microsoft-forhandlinger.

Dagens taler er Mathias Lose – Global Category Manager for IT i BEUMER Group.

Læs mere

 

Tidligere arrangementer

Læs om tidligere arrangementer her: 

Læs mere

 

Kun for abonnenter

 

11. januar 2024 8.30-11.30 

Den strategiske tilgang til it-indkøb   

Vi starter 2024 med manér i form af et spændende Kaffe og Tal-netværksmøde, der som altid er eksklusivt for Quarterly Analytics’ researchabonnenter.  Denne gang zoomer vi ind på disciplinen it-indkøb med fokus på den strategiske tilgang til området.   

For hvordan får man opbygget og organiseret strategisk it-indkøb i en version, hvor det primære formål ikke bare handler om at hente omkostningsbesparelser, men også at hjælpe organisationen til at fremme ting som digital innovation, risikostyring og compliance?  

Vi kigger på de centrale grundtrin at mestre for både små og store organisationer, og på hvordan de trin bliver påvirket af henholdsvis vækst og økonomiske stagnationsperioder.   

Som dagens case har vi fornøjelsen af at præsentere Coop. Med mere end 1000 butikker landet over er Coop et af de største navne i dansk detailhandel og repræsentant for en branche hvor disciplinen indkøb er dybt indlejret i DNA’et. Dagens taler er Coops Head of indirect Procurement, Christian Nymark-Jacobsen.    

Læs mere

 

Zangenberg Group åbne web cast

Gå ikke glip af webcasts fra Zangenberg Group 

Quarterly Analytics er en del af Zangenberg Group hvor der afholdes webcasts, der er åbne for alle.

Her sætter vi fokus på aktuelle emner og sammenfattede indsigter fra seneste forhandlinger, strategiprojekter eller markedstrends.

Orientér dig om kommende web casts her 

“Vi prøver at deltage i så mange af Quarterly Analytics’ netværksmøder som muligt. Det er et forum, hvor vi kan have en dialog med leverandører og andre virksomheder om udfordringer og løsninger – de præsenterede cases er gode og nemme at relatere til.”


Copenhagen Airport
Susanne Frydkjær Petersen
Senior IT Category Manager, Strategic Sourcing.

“Quarterly Analytics’ netværksmøder skaber gennemsigtighed og dialog. De udgør en unik mulighed for at tilføre outsourcingprojekter et betydeligt højere kvalitetsniveau.”


Dansk Flygtningehjælp
CIO Jørgen Skieller
Medlem siden 2015