Environmental and Social and Governance, oh my!

15. juni 2023 Kl. 8.30 – 11.30 

Eksterne indlæg: Statens Indkøb + QA’s egen “Fra Advokaten”-skribent, Ole Horsfeldt, Partner Gorrissen Federspiel

Der er en bølge på vej. Den kommer fra EU. Den kommer fra forbrugere og kunder. Den kommer fra investorer og interne CSR-afdelinger. Og, den kommer til at skylle ind over it-afdelinger, it-kontrakter, it-kunde/leverandørdialog – offentlige som private. Vi taler om ESG – både de formelle lovmæssige krav og de mindre formelle forventninger til organisationers indsatser i forbindelse med miljø, sociale emner/ansvar og god governance.

Det er et emne, som mange er opmærksomme på, men som stadig relativ få reelt har implementeret initiativer omkring i it-afdelingerne, og det er teamet for årets andet Kaffe og Tal netværksmøde eksklusivt for Quarterly Analytics abonnenter –  din mulighed for at komme bølgen i forkøbet.

Program:

8.30 – 9.00  
Fælles morgenmad 

9.00 – 9.10  
Velkommen og bordet rundt 

9.10 – 10.00

Fra Advokaten:

Hvad der er på vej, og hvad det kommer til at betyde for dine it-aftaler og jeres kunde/leverandørdialog.

De seneste år har EU arbejdet med række initiativer for at fremme miljø, social bevidsthed og ansvarlig styring af virksomheder.

De nye EU-initiativer forventes at påvirke de fleste danske virksomheders interne politikker, årsrapporter, og aftaler med tredjeparter, også de der handler om it-drift og –outsourcingaftaler. Det der var på forkant med udviklingen i går, er almindeligt i dag og utilstrækkeligt i morgen, da håndtering af ESG er i konstant udvikling.

Ole Horsfeldt er en af Quarterly Analytics første abonnenter, han er manden bag vores faste juridiske klumme ”Fra Advokaten” og så er han partner hos Gorrissen Federspiel.

I dette indlæg giver Ole sammen med advokat, Caroline Glyager indsigt i de initiativer, der er på vej, hvem det kommer til at gælde for, og hvad det kommer til at betyde for de it-aftaler og kontraktkomplekser, vi kommer til at se i fremtiden

v. Ole Horsfeldt, Partner og Caroline Glyager, Advokat, Gorrissen Federspiel.

10.15 – 11.45 ESG i Statens Indkøb

Økonomistyrelsen arbejder bl.a. med at understøtte ministerier, styrelser og andre statslige institutioner med fællesstatslige løsninger, forpligtende fælles indkøbsaftaler samt hjælper med at lave udbud og indkøb. I dagens andet indlæg fortæller vicedirektør Thomas Stoltenberg-Gloy om ambitionerne for at inkludere grønne krav i IT-indkøb, hvordan Økonomistyrelsen oplever markedet og griber opgaven an. Der gives eksempler på initiativer, der allerede er ved at blive implementeret, og hvilke muligheder og udfordringer, Økonomistyrelsen oplever.

v. Vicedirektør Thomas Stoltenberg-Gloy, Økonomistyrelsen

11.00 – 11.30 Kvartalets tal
Traditionen tro runder vi dagen af med et kig på prisudviklingen i kvartalet, der gik.
v. Adrian Møller, Consultant, Strategy & Data, Zangenberg Analytics

11.30

Tak for i dag

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig på skemaet nedenfor
(Har du allerede tilmeldt dig ifbm. tidligere “save the date” mail og har modtaget kalenderinvitation, behøver du ikke gøre yderligere)  

  • Tilmelding til event

    Felter markeret med * skal udfyldes
  • Quarterly Analytics Kaffe & tal netværksarrangementer er eksklusivt for Quarterly Analytics researchabonnenter.
    Vær opmærksom på, at netværksarrangementerne har begrænsede antal pladser og fordeles efter "først til mølle"- princippet samt antal af brugerlicenser.
    Ikke abonnent? Læs mere om, hvordan du kan få adgang til vores markedsprisdata, researchartikler og Kaffe & tal-netværk - og tegn dit abonnement her her
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Det praktiske

Adresse:

MBK kursus, Pilestræde 61 ( i hjørnet overfor posthus) 1112 København K

Dato:

15. juni 2023 8.30 – 11.30

Forplejning: Vi serverer lidt morgenmad fra 8.30 og der er frisk kaffe m.m formiddagen igennem.