It-økonomistyring og -strategi i krisetider

Bemærk ny dato! 2. februar 2021

Mødet afholdes online

Da Covid19-epidemien rullede ind over verden i starten af 2020, stod det klart, at graden af den økonomiske påvirkning ville variere markant alt efter, hvilken branche man befandt sig i. I en Quarterly Analytics undersøgelse fra maj så vi alt fra helt uberørte it-budgetter til beskæring på 20+ procent. Og Covid19-epidemien er på mange måder afsættet for dagens tema. Netværksmødet sætter fokus på, hvordan eksterne begivenheder pludselig kan bringe it-økonomien og budgetter i skarpt fokus, og ser på, hvordan man kan reagere, når det sker, samt forberede sig inden det sker.

Dagens case er CABINN, der er Danmarks største kæde af budgethoteller og et eksempel på en virksomhed i en af de brancher, der er ramt hårdt. Casen præsenteres af Teit Vangsgaard Sonne CIO for CABINN

PROGRAM

08. 45 – 09.00

Godmorgen og bordet rundt

9.00 – 10.00
Sådan navigerede vi, da Covid19 ramte
Hvad gør man i it-afdelingen, når de 4300 værelser og 10.000 senge, der er grundlaget for virksomhedes forretning, pludselig står tomme? Det skulle Teit Vangsgaard Sonne, der er CIO hos CABINN, tage stilling til i foråret, hvor Danmark lukkede ned og indtægtsstrømmen for hotelbranchen forsvandt. I sit indlæg fortæller han om de skridt, man har taget i it-afdelingen hos CABINN for at understøtte en forretning i krisetid. Herunder hvordan man har arbejdet med både it-økonomi og -strategi som en direkte konsekvens af Covid19.

V. Teit Vangsgaard Sonne, CIO hos CABINN

10.00 – 11.00
Forbered dig på krisen – hvad end den måtte være

Mens Covid19-epidemien er et ekstremt eksempel på en krisesituation er det et faktum, at eksterne hændelser kan ramme indtægtsgrundlaget for både små og store virksomheder pludseligt og med stor styrke. For it-afdelingerne der skal støtte op om organisationen, når krisen rammer, er evnen til at reagere hurtigt altafgørende. Her spiller forberedelse en vigtig rolle, og i dette indlæg ser Henrik Zangenberg bl.a på:

 • Hvordan man kan analysere sit it-budget – også før krisen rammer
 • Arbejde med henblik på at identificere hvor mulige besparelser kan ligge både på kort og lang sigt
 • De 7 ting man ikke skal gøre

v. Henrik Zangenberg, Zangenberg Group

11.00 – 11.30
Kvartalets tal
Hvordan har markedspriserne for infrastrukturydelser udviklet sig i kvartalet, der gik? Hvad ser vi af interessante tendenser i Quarterly Analytics’ Cloud Pricing-rapport? Det og meget mere i netværkets faste indslag: Kvartalets tal.
Det og meget mere i netværkets faste indslag Kvartalets tal.
v. Kasper Poulsen, Zangenberg Group

 

 • Tilmelding til event

  Felter markeret med * skal udfyldes
 • Quarterly Analytics Kaffe & tal netværksarrangementer er eksklusivt for Quarterly Analytics researchabonnenter.
  Vær opmærksom på, at netværksarrangementerne har begrænsede antal pladser og fordeles efter "først til mølle"- princippet samt antal af brugerlicenser.
  Ikke abonnent? Læs mere om, hvordan du kan få adgang til vores markedsprisdata, researchartikler og Kaffe & tal-netværk - og tegn dit abonnement her her
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Teit Vangsgaard Sonne

CIO for CABINN

Det praktiske

Med det nuværende smittetryk i København har vi besluttet at afholde dette møde online. Når du tilmelder dig, sender vi dig efterfølgende en invitation med mødelink.

Adresse:
Online

Dato: Bemærk den ny dato – 2. februar