Storage i et strategisk perspektiv

 22. oktober 2020 08.45 – 11.30.

Mødet afholdes online

Vi er klar med en ny udgave af “Kaffe & tal”-netværksarrangementet eksklusivt for Quarterly Analytics’ abonnenter.

I en tid, hvor de fleste organisationer oplever stigende mængder af data, sætter vi denne gang fokus på storage og ser på det i et strategisk perspektiv. Formiddagen kommer bl.a. til at handle om storage-økonomi, -styring og -indkøb samt håndtering af de mange nye typer af data, der vokser frem i disse år. Som dagens case har vi den store fornøjelse at kunne stille med Danmarks Statistik og ikke mindst Annie Stahel, der er ledende it-chef og dagens eksterne indlægsholder.

PROGRAM

08. 45 – 09.00

Godmorgen og bordet rundt

9.00 – 10.00
Storagestrategi hos vogterne af Danmarks data
Kernen af ethvert demokrati er adgangen til korrekte data, og i Danmark er Danmarks Statistik en nøgleressource for fakta og konkrete tal om borgerne og virksomhederne, når der skal træffes vidtrækkende beslutninger. Annie Stahel er ledende it-chef i Danmarks Statistik, og i dagens case fortæller hun bl.a. om udfordringerne ved fremvæksten af de mange nye typer af data, om Danmark Statistiks strategiske tilgang til storage og de sourcingudfordringer, der opstår når compliance og sikkerhedshensyn sætter begrænsninger for de sourcingstrategiske optioner.

V. Annie Stahel, ledende it-chef hos Danmarks Statistik

10.00 – 11.00
Er der styr på dit storage nu og i fremtiden?
Storage er typisk en af de helt tunge udgiftsposter i virksomhedernes it-driftsbudgetter. Alligevel er det relativt almindeligt, at indkøb af storage sker, uden at der foreligger en egentlig strategi for virksomhedens brug og køb. Dette resulterer ofte i, at storage-udgifterne bliver unødvendigt høje, samtidig med at mængden af data stiger til et uoverskueligt niveau, og en manglende strategi for storage kan have negativ betydning for både systemydelse, økonomi og sikkerhed.

I dette indlæg ser Henrik Zangenberg blandt andet på:

 • Storage-strategi, har du en? Hvordan kommer du i gang med en?
 • Sourcingstrategiske overvejelser, når det handler om storage.
 • Overvejelser om cloud i storage-strategi.

Vigtige pointer til leverandørvalg.
v. Henrik Zangenberg, Zangenberg Group

11.00 – 11.30
Kvartalets tal
Hvordan har markedspriserne for infrastrukturydelser udviklet sig i kvartalet, der gik – ikke mindst på storage-siden? Hvad ser vi af interessante tendenser i Quarterly Analytics Cloud Pricing-rapport?
Det og meget mere i netværkets faste indslag Kvartalets tal.
v. Kasper Poulsen, Zangenberg Group

 

 • Tilmelding til event

  Felter markeret med * skal udfyldes
 • Quarterly Analytics Kaffe & tal netværksarrangementer er eksklusivt for Quarterly Analytics researchabonnenter.
  Vær opmærksom på, at netværksarrangementerne har begrænsede antal pladser og fordeles efter "først til mølle"- princippet samt antal af brugerlicenser.
  Ikke abonnent? Læs mere om, hvordan du kan få adgang til vores markedsprisdata, researchartikler og Kaffe & tal-netværk - og tegn dit abonnement her her
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Ekstern taler: Annie Stahel

ledende it-chef hos Danmarks Statistik

Det praktiske

Med stigende smittetryk i København har vi besluttet at afholde dette møde online. Når du tilmelder dig, sender vi dig efterfølgende en invitation med mødelink.

Adresse:
Online

Dato: 22. oktober 2020. Tid: 8.45 – 11.30