Mainframe

Kun via en aktiv styring og forståelse af mainframeydelsen, herunder dialog med leverandøren, kan den samlede driftsøkonomi for private og offentlige mainframekunder fortsat være attraktiv relativt til alternative platforme.

Vores artikler med fokus på mainframe giver den vigtigste indsigt i området for outsourcet mainframedrift, der kan hjælpe til med at optimere aftale og forstå såvel markedet som de vigtigste komponenter, der driver mainframeomkostninger.

Nr. 1, 2016: Outsourcet mainframedrift

Nr. 1, 2016: Outsourcet mainframedrift

Analysen går i dybden med de vigtigste komponenter, der driver mainframeomkostninger og ser samtidig på de mest profitable optimeringsmuligheder og lavthængende frugter.

Nr. 2, 2017: Det nordiske mainframe-marked 2017

Nr. 2, 2017: Det nordiske mainframe-marked 2017

Vi præsenterer her et billede af det nordiske marked for outsourcet mainframe-drift. Analysen giver indblik i markedsudviklingen og en beskrivelse af de primære aktører, og er en opdateret version af ”Det danske mainframe-marked 2016”.

Nr. 3, 2017: Betaler du for meget for mainframe-vedligehold?

Nr. 3, 2017: Betaler du for meget for mainframe-vedligehold?

Da outsourcet mainframe-vedligehold udgør en af de største poster i den samlede TCO for den typiske mainframe-kunde, er kunder nødt til at se nærmere på, hvordan området kan optimeres. I denne artikel sætter vi fokus på en de elementer, der kan lede til en mere optimal mainframe-vedligeholdelsesaftale.